Česnakinės bandelės

Minkštutės, kvapnios… Labai česnakinės, bet ne per aštrios. Iš nurodyto kiekio produktų, pagaminsite maždaug 10 mažų bandelių, todėl iškart siūlau produktus padvigubinti.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Grikių – kefyro dieta ir minus 14 kilogramų per 2 savaites
- 9 kasdienių įpročių, kurie sendina
- Princesės Dianos prosenelė – meilės trikampis ir šantažu atimtas kūdikis
- Beata Tiškevič: kaip būtų lengva, jei būčiau gimusi vyru...
- Nekeptas sausainių tortas

Reikės:

2 a.š. tirpių mielių miltelių;
120 ml šilto vandens;
350 ml miltų;
1 v.š. alyvuogių aliejaus;
1 a.š. druskos;
1 a.š. čili miltelių;
1 a.š. sausų česnako miltelių;
80 ml tirpinto sviesto;
80 ml tarkuoto sūrio;
2 sklt. spausto česnako.

g-blogas.lt nuotr.
Kaip gaminti

* Mieles sumaišome su vandeniu, aliejumi, druska, čili ir česnako milteliais. Po truputį beriame miltus ir užminkome minkštą tešlą. Gautą tešlos rutulį dedame į aliejumi pateptą dubenį, uždengiame maistine plėvele ir apie valandą kildiname, kol padvigubės.

* Tešlą perminkome ir padaliname į 10 vienodo dydžio kamuoliukų, apdengiame švariu rankšluosčiu ir dar kelias minutes pakildiname.

* Sviestą išlydome ir sumaišome su tarkuotu sūriu bei česnaku. Į gautą padažą merkiame po vieną tešlos kamuoliuką ir lipiname vieną prie kito, nedidelėje kepimo skardelėje. Likusį padažą užpilame ant bandelių viršaus.

* Kepame gerai įkaitintoje orkaitėje, maždaug pusvalandį.

Skanaus!

g-blogas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis