Skaitomiausi straipsniai:
- Ką vertėtų įsigyti šiam sezonui, pataria Lietuvos dizaineriai
- Netikras Napoleono tortas su citrininiu kremu
- Kaip seksas ir šlapimo pūslės uždegimas yra susiję?
- Gegužės mėnesio horoskopas: ko laukti kiekvienam Zodiako ženklui
Dviem porcijoms reikės:
1 puodelio miltų,
1 puodelio pieno,
1 kiaušinio,
1/2 puodelio rudojo cukraus,
1 a. š. kepimo miltelių,
1 ir 1/2 a. š. cinamono,
1/4 a. š. malto imbiero,
1/2 a. š. malto muskato riešuto,
1 ir 1/4 puodelio smulkiai tarkuotų morkų (apie 150 g).
Kaip gaminti
* Morkas nulupame ir sutarkuojame smulkia bulvių tarka.
* Kitame dubenyje kiaušinius išsukame su cukrumi. Po truputį pilame pieną ir beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome.
* Sudedame tarkuotas morkas, suberiame prieskonius, išmaišome.
* Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies ir kepame blynus su šlakeliu aliejaus. Valgome su kondensuotu pienu ir kava ar arbata.
* Skanaus!