Fantastiški morkų blyneliai

Tiesą pasakius, iš pat pradžių, buvau skeptiškai nusiteikus. Bet taip norėjosi kažko naujo ir įdomaus… O dabar be galo džiaugiuosi, kad išbandžiau. Blynai gavosi tiesiog nuostabūs! Tokie saldūs, minkšti, purūs, bet ne sausi. Patys skaniausi blynai! Kepčiau juos kiekvieną dieną! Todėl nedaugžodžiausiu, o tiesiog pasidalinsiu su Jumis puikiu receptu.

Skaitomiausi straipsniai:
- Ką vertėtų įsigyti šiam sezonui, pataria Lietuvos dizaineriai
- Netikras Napoleono tortas su citrininiu kremu
- Kaip seksas ir šlapimo pūslės uždegimas yra susiję?
- Gegužės mėnesio horoskopas: ko laukti kiekvienam Zodiako ženklui

Dviem porcijoms reikės:

1 puodelio miltų,
1 puodelio pieno,
1 kiaušinio,
1/2 puodelio rudojo cukraus,
1 a. š. kepimo miltelių,
1 ir 1/2 a. š. cinamono,
1/4 a. š. malto imbiero,
1/2 a. š. malto muskato riešuto,
1 ir 1/4 puodelio smulkiai tarkuotų morkų (apie 150 g).

Kaip gaminti

* Morkas nulupame ir sutarkuojame smulkia bulvių tarka.

* Kitame dubenyje kiaušinius išsukame su cukrumi. Po truputį pilame pieną ir beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome.

* Sudedame tarkuotas morkas, suberiame prieskonius, išmaišome.

* Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies ir kepame blynus su šlakeliu aliejaus. Valgome su kondensuotu pienu ir kava ar arbata.

* Skanaus!

receptumedis.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis