Per pusšimtį kilogramų atsikratęs V. Cololo: galėjau ir anksčiau pasikeisti

Nors pramogų pasaulio koridoriuose sklinda kalbos, kad nepasitobulinusių žvaigždžių mažai beliko, žinomi žmonės slepia tai kaip įmanydami ir nesenstantį grožį vadina Dievo dovana.

Tačiau aktorius ir humoristas Vitalijus Cololo bei pilvo šokėja, fitneso čempionė, žymaus kultūristo Dainiaus Barzinsko žmona Irina pasakoja, kiek jiems kainuoja gera išvaizda.

Visada šmaikštus ir geros nuotaikos nestokojantis Vitalijus Cololo prisipažino, kad visai neseniai į plastikos chirurgus kreipėsi nebe pirmą kartą. Didžiulių pastangų ir sporto dėka netekus 45 kilogramų atsirado didžiulis odos perteklius, kuris buvo pašalintas bei nusiurbti riebalai iš tų kūno vietų, kurių sunku atsikratyti sportuojant.

Tuo tarpu atrodytų nepriekaištingai graži pilvo šokėja ir fitneso čempionė Irina Barzinskienė nusprendė pasididinti krūtinę ir hialurono rūgšties pagalba sustabdyti ties keturiasdešimtmečiu atsiradusias mimikos raukšleles.

Irina atvira – jos vyrui gera išvaizda ir kūno priežiūra – tiesus kelias į sėkmę, todėl ir jai tenka labai pasitempti šalia savo vyro.

Irina prisipažįsta - tokia figūra nėra Dievo dovana, o didžiulių pastangų rezultatas. Moteris atsisakė visų žalingų įpročių, nevalgo mėsos, pieno produktų, cukraus, miltinių patiekalų, bulvių ir bet kokio kito nesveiko maisto. Irinos valgiaraštį sudaro viso labo tik daržovės, vaisiai, žuvis ir kiaušiniai.

Irina savo šokių studijoje kasdien po 3 valandas šoka pilvo šokius, ir tris kart per savaitę pluša sporto salėje.

Vitalijus visai neseniai po metų pertraukos antrąsyk ryžosi gultis ant operacinio stalo dėl lieknesnio ir dailesnio kūno.

„Lietuviai turi problemą – mes visai nemylim savęs. Reikia save mylėti. Jei tą darai tau ir gyvenime pradeda sektis. O jei atsikeli ir pagalvoji – Jėzau, koks aš baisus, tau iš ryto bloga nuotaika, tu sugadinsi ją ir kitiems. Žmoguje viskas turi būti gražu – protas, smegenys, išvaizda, balsas“, - sako Vitalijus.

Vos prieš kelerius metus Vitalijus svėrė 155 kilogramus. Tačiau ir toks jis visiems patiko - vyrui nestigo darbo pasiūlymų televizijoje, koncertuose, šventėse. Visiems patiko Vitalijaus linksmo storuliuko amplua, nes atrodė, kad jis puikiai jautėsi savame kūne.

Tačiau Vitalijus patikina, kad su tokiu svoriu gyventi – sudėtinga. „Kai pagalvoji, man 39 metai, galėjau anksčiau pasikeisti ir džiaugtis. Aš ir dabar džiaugiuosi, bet to gyvenimo galėjo būti ir daugiau. Reikia rūpintis savo sveikata, savo išvaizda, o kur dar dėt pinigus tuos, kuriuos mes uždirbam neribotais kiekiais“, - po operacijos pasakojo humoristas LNK laidoje „Nuo... iki...“ pirmadienį 20.25 val.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis