Filmo „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ anonsas sumušė visų laikų Youtube rekordus

Jaudinanti drama „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ dar nė nepasirodžiusi didžiuosiuose kino ekranuose jau muša rekordus. Vos per kelis mėnesius oficialus filmo anonsas sulaukė daugiausiai Youtube žiūrovų simpatijų.

Iki šiol mėgstamiausiu Youtube auditorijos filmo anonsu buvo pasaulyje itin populiarios vaikinų grupės „One Direction“ filmo „One Direction: This is Us“ video pristatymas. Daugeliui netikėtai nuo pjedestalo juos pašalino jautrus juostos „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ anonsas. Per tris mėnesius šis video sulaukė daugiau nei 274 tūkstančius „Patinka“ paspaudimų.

Įspūdingas ir peržiūrų skaičius – daugiau nei 17 milijonų žiūrovų. Palyginimui, nors populiarusis filmas „Geležinis žmogus 3“ turi net 58 milijonus peržiūrų, jo anonsą „Patinka“ žyme įvertino perpus mažiau žmonių – vos 182 tūkstančiai.

"Forum Cinemas" nuotr.
Itin jautrioje romantinėje juostoje „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ atskleidžiama jaudinanti sunkiai sergančios merginos istorija ir jos kovą už teisę palikti savo žymę pasaulyje.

"Forum Cinemas" nuotr.
Filmas sukurtas pagal populiarų jauno amerikiečių rašytojo Johno Greeno to paties pavadinimo romaną. Šis visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje, sulaukė stulbinančios sėkmės ir puikaus kritikų įvertinimo. Unikalu tai, kad ir knygos, ir filmo herojės Heizelės Lankaster prototipas – reali mergina Esthera Earl, kuri kovodama su klastinga liga „Youtube“ kanale kūrė savo video dienoraštį. Šis irgi buvo labai populiarus.

„Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ – tai šviesi, šilta ir įkvepianti istorija po kurios kiekvienas į savo paties gyvenimą pažvelgs visai kitomis akimis.

"Forum Cinemas" nuotr.
Filmas Lietuvos kino teatruose pasirodys nuo birželio 20 d.

Filmo anonsai:
http://youtu.be/9ItBvH5J6ss – rekordus sumušęs oficialus filmo anonsas.

http://youtu.be/6rNY7uGTJJE – lietuviškai titruotas filmo anonsas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis