Astrologė Rima: Merkurijus Dvyniuose - naujienų lietus

Merkurijus Dvyniuose bus iki gegužės 29 d. ir nuo birželio 17 d. iki liepos 13 d.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Kokie džinsai madingi pavasarį
- Trys stangraus pilvuko draugai
- Karalienių grožio paslaptys ir jaunystės receptai
- Meksikietiška sriuba

Merkurijus, įeidamas į savo ženklą, tarsi ištrūksta į laisvę. Tokiu laiku žmonių mąstymas išsilaisvina, trokštama naujienų, tampame smalsesniais, žingeidesniais.

Naujienos tarsi pasipila iš dangaus, tačiau dažnai jos - vienadienės, įdomios dieną–dvi, na, savaitę, o po to pamirštamos.

Žmonės tokiu metu lengviau užmezga kontaktus, tampa komunikabilesni, bendraujantys. Temų pokalbiams netrūksta, nes įvykiai, kurie tuo metu vyksta, sukelia daug kalbų ir ginčų. Pokalbio objektu gali tapti bet kas - kad tik būtų patenkintas bendravimo poreikis.

Susirinkimuose ar susibūrimuose tokiomis dienomis  niekas nenuobodžiauja, nes kiekvienas pasisakymas gimdo naujus oratorius, pradedami ilgi svarstymai ir ginčai. Dvyniško Merkurijaus metu mėgstama žongliruoti žodžiais, ”patraukti per dantį”.

Nors į naujieną reguojama iš karto, ji taip pat greitai ir pamirštama. Taip jau sutverta Merkurijaus atmintis – atsimenama tik tai, kas svarbiausia, o kas  nereikšminga, ištrinama iš atminties, tiksliau, nustumiama giliai į pasąmonę. Bet kaip žinia, mes nieko nepamirštame – bet kurį gyvenimo momentą su smulkiausiomis detalėmis galima atgaminti hipnozės metu.

Esant Merkurijui Dvyniuose suaktyvėja noras mokytis, tad daugelis pradeda lankyti įvairiausius kursus.

Sprendimai priimami lengvai ir greitai.

Į keliones išsiruošiama be didelio pasiruošimo ar ilgo svarstymo. Iš ryto ėję tik į darbą, vakare jau galime būti atsidūrę kitame mieste. Keliaujant kontaktai užmezgami lengvai, kalbos būna aistringos, tačiau pasibaigus kelionei pakeleiviai greitai pamirštami.

Negatyvios Merkurijaus Dvyniuose savybės - plepumas, nepastovumas, gandai, apkalbos, manipuliacija faktais.

Astrologė Rima Gustytė
www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis