Spalvingus R. Rimšelienės batus mėgsta ir garsios damos

Spalvingą avalynės dizainerės Rūtos Rimšelienės naujausios kolekcijos-parodos „Spalvų orkestras” pristatymą, vykusį prekybos ir renginių centre VCUP, lydėjo tranki vaikų ir jaunimo orkestro „Jovaras” muzika ir daugybė keistų personažų.

Ant spalvingai dekoruoto podiumo pasirodžiusi mimė (aktorė Virginija Kuklytė) atnešė krepšelį batų, kurių vėliau pasipylė kaip iš gausybės rago.

Organizatorių nuotr.
Batus ant podiumo nešė ir dėliojo gražios šeimynos su vaikučiais, ilgakojės gražuolės, padūkėliai su riedučiais, paspirtukais ir beisbolo lazdomis, tikri krepšinio fanai su spalvingais perukais, restorano padavėja ir net VCUP’o valytoja… Visi šie žmonės tapo teatralizuoto renginio pagrindiniais herojais.

Organizatorių nuotr.
Po keliolikos minučių podiumas virto margaspalviu batų kalnu, prie kurio po renginio smalsiai būriavosi viešnios, gerbėjos ir klientės. Moterys, žinoma, neištvėrė nepačiupinėjusios ir nepasimatavusios dailių batelių.

Organizatorių nuotr.
Po pristatymo dauguma R.Rimšelienės kolekcijos kūrinių saugiai nutūpė į VCUP 5 aukšto parodų erdvės vitrinas – avalynės dizainerės batų paroda „Spalvų orkestras” bus eksponuojama iki birželio 4 d.
Organizatorių nuotr.
Dizainerė teigia, kad VCUP’o parodų erdvė 5 aukšte – puiki vieta kolekcijos pristatymui ir parodai: „Jei žmonės prieš 40 metų čia ieškojo batų, ieškos ir dabar, o aš juk kuriu žmonės – moterims, vyrams, vaikams.”

Organizatorių nuotr.
Penkiolika metų įvairiausią avalynę kurianti dizainerė konkurencijos nesibaimina – jai kiekvienas sukurtas batas yra meno kūrinys, kurį ji atpažintų bet kur. R.Rimšelienė džiaugėsi pamačiusi savo ištikimas gerbėjas, į renginį atėjusias su jos kurtais batais. Viena jų – aktorė Gražina Baikštytė.

Organizatorių nuotr.
R.Rimšelienės „Spalvų orkestras” – vienas iš daugelio VCUP šventinių renginių. Gegužės 16-ąją, Vilniaus prekybos ir renginių centrui sukako lygiai 40 metų.

Organizatorių nuotr.
Jubiliejų švenčiančiame prekybos ir renginių centre visa savaitgalį vyks akcijos ir staigmenos – VCUP’as lankytojams dovanos 40 proc. nuolaidas daugybei prekių, svečius sveikins su gimtadieniu – centre skambės gyva muzika, anuometinio laikotarpio aprangos stiliumi pasipuošę jaunuoliai kalbins lankytojus, vaišins gardumynais.
Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis