A.Valentaitė scenoje pasirodė perregima suknele

Šeštadienio vakarą Klubo „Šokiai.lt“ sezono uždarymo vakare „Šokių stichijos“ pasirodė ir Asta Valentaitė. Modelis ir stilistė šoko tango, kuriame įsikūnijo į Angelinos Jolie ponios Smit vaidmenį iš filmo „Ponas ir ponia Smitai“.

Skambant šio filmo muzikiniam takeliui stilistė vilkėjo subtilią juodą suknelę, kuri buvo išsiuvinėta pilkais ir raudonais siūlais, o jos partneris Dominykas Granskas, pramoginių šokių Europos čempionas ir pasaulio vicečempionas, vilkėjo juodą kostiumą.

Asta Valentaitė pripažino, kad, kaip ir visuomet, rengiantis pasirodymui labiausiai trūko laiko: „Kol pasirinkome muziką, pastatėme šokį, laikas jau ėjo į pabaigą. Šį numerį išmokau per 15 pamokų, o tai tikrai nėra daug. Tad natūralu, jog pasirodymo metu buvo mažų klaidelių, tačiau svarbiausia, jog dabar tejaučiu geras emocijas ir partnerio palaikymą.“

Šokiai.lt nuotr.
Beje, tango yra mėgstamiausias A. Valentaitės šokis.

„Tango visuomet žavėjo aistringais judesiais, improvizacija ir uždegančia muzika. Žiūrint kai kuriuos pasirodymus, šiurpuliukai tiesiog laksto kūnu. Tai yra mano šokis, dėl to labai norėjau išbandyti save tokiame amplua. O pramokus pagrindinių argentinietiškojo tango žingsnių, pajutau, kad noriu tai tęsti“, – pasakojo žymi moteris.

Šokiai.lt nuotr.
Pasiteiravus apie D. Granską kaip partnerį, A.Valentaitė pastebėjo, kad šokantis žmogus yra kitoks, nes pasižymi užsispyrimu, ambicingumu, reiklumu ir gebėjimu preciziškai planuoti savo laiką.

Modelis pripažino, kad pradeda vis tvirčiau jaustis ant parketo ir nori tobulėti, nes tai gerokai sunkiau, nei eiti podiumu. Ir nors vis dar patiria scenos jaudulį, rezultatu jau džiaugiasi.

Šokiai.lt nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis