5 negirdėti grožio triukai jaunystei išsaugoti

Visais laikais visame pasaulyje moterys stengėsi išsaugoti jaunystę kuo ilgiau. Pavyzdžiui, pieno voniose maudėsi ne tik Kleopatra, bet ir pora tūkstantmečių vėliau gyvenusi Austrijos imperatorienė Sisi. Tačiau šiais laikais tokia procedūra būtų ne tik per brangi, bet ir užimtų daug laiko. Siūlome kelis dar negirdėtus patarimus jaunystės grožiui puoselėti iš viso pasaulio.

Šių dienų populiariausi:
- 25 m. moterį užmėtė akmenimis minios akivaizdoje
- Vyrų seksualumo pikas - sulaukus 18-os, o moterų - 35-erių? Pamirškite!
- 5 būdai, kaip vasarą atnaujinti darbo garderobą
- Pratimai, padėsiantys išvengti pečių juostos skausmo
- Žemaičių blynai

Rozmarinų vanduo plaukams skalauti

Graikės plaukus skalauja rozmarinų vandeniu. Jis plaukams suteikia glotnumo ir spindesio. Tereikia šviežio rozmarino kelias šakeles užpilti verdančiu vandeniu ir leisti jam atvėsti. Rozmarinu nuoviras stimuliuoja galvos odą, skatina plaukų augimą. Taip pat, tai viena veiksmingiausių natūralių priemonių nuo pleiskanų ir tikima, kad rozmarinų nuoviras neleidžia pražilti anksčiau laiko.

Pigmentinėms dėmėms – sakė

Japonijoje populiaru į vonią įpilti porą puodelių sakės – ryžių alaus. Joje gausu kojo rūgšties, kuri ne tik drėkina odą, bet ir ją šviesina. Tokia vonia itin tiks brandžiai odai. Jei pigmentinės dėmės nusėjusios tik rankas, pakaks vien vonelės su sake rankoms. Be to, pigmentines dėmes ant krūtinės ar veido sumažins praskiestos sakės kompresai.

Ryžių nuoviras veidui plauti

Ryžiai kol kas mažai žinomas ir naudojamas grožio produktas vakarų pasaulyje. Tačiau Kinijoje jie garbinami ne tik kaip gausus maisto šaltinis, bet ir kaip puiki priemonė nuo raukšlių. Ne veltui, juose gausu antioksidantų. Vėsiu ryžių nuoviru patartina prausti veidą, o išvirtus ryžius naudoti kaip veido odos šveitiklį.

Avižos – saulės nudegintai odai

Gerai žinoma, kad saulė ir natūralus tamsus įdegis kenkia ir sendina odą. Brazilijoje moterys kaitrios saulės išvargintą odą gaivina avižų voniomis. Avižas arba jų dribsnius reiktų užplikyti verdančiu vandeniu ir leisti atvėsti. Nuovirą supilti į drungną vonią. Oda metat bus sudrėkinta ir nuraminta. Po avižų vonios rekomenduojama kūno odą palepinti erškėtrožių aliejumi. Jis turi daug antioksidantų, todėl oda ilgiau išliks elastinga.

Žaliosios arbatos kaukė nuo raukšlių

Kinijoje žalią arbatą ne tik gerią, bet ir tepa ant veido. Žalioji ir baltoji arbata turi itin daug antioksidantų, kurie pastebimai lygina negilias raukšles. Žalios arbatos lapelius reiktų sumalti iki miltelių ir sumaišyti su stipriu jau atvėsintu baltos arbatos nuoviru. Gautą pastą užtepti ant veido ir palaikyti kol išdžius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis