Populiariausi straipsniai:
- A. Baukutė: minus 30 kilogramų be jokių dietų!
- Kokias moterų nuodėmes vyrai linkę atleisti
- Napoleono sesuo: amžinas vyrų troškulys buvo svarbesnis už meilę sūnui
- Astrologė V. Budraitytė: mano lieknėjimo receptas ir keliolika negrįžtamai prarastų kilogramų
- Keptas tinginys. Vos 10 min. darbo, o pyragas - nuostabus
Dviems zuikiams reikės:
faršo (apie kilogramą),
2 kaušinių,
2 svogūnų,
1/2 puodelio džiuvėsėlių,
1 stiklinės pieno,
prieskonių,
3-4 česnako skiltelių,
lauro lapų ausims ir uodegai.
* Svogūnus sutarkuojame ir sudedame į faršą (aš maliau mėsą pati, tai kartu sumaliau ir svogūnus), įspaudžiame česnaką. Įmušame kiaušinius. Džiuvėsėlius užpilame pienu. Kai išbrinksta, sudedame į faršo masę ir gerai išminkome. Dedame daug prieskonių (druskos, pipirų, medžiotojų prieskonių ir kitų jūsų mėgiamų).
* Formuojame du pailgus (vienas galas smailesnis) zuikučius. Vietoj ausyčių dedame lauro lapelius. Vietoj uodegytės - pusė lauro lapo. Vietoj nosytės ir akyčių - pipiriukus.
* Šauname į įkaitintą 180C laipsnių orkaitę ir kepame kol gražiai paruduos. Mes valgėme su pavasarinėmis salotomis iš ridikėlių, svogūnų laiškų, agurkų ir salotų lapų su grietine.
Skanaus.