Dizainerė E. Tatarinova: kokia moteris gali tapti fatališka?

Tik ką lepiems Europos mados gurmanams naujausią kruizinę kolekciją pristačiusi dizainerė E.Tatarinova kol kas ramiau atsipūsti neturi galimybės. Jos mados namuose nuo ryto iki vakaro siuvamos suknelės, kurių su nekantrumu laukia klientės Šveicarijoje, Austrijoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje ir Ukrainoje.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Dieta pagal vienuolius: liekna figūra ir ilgesnis gyvenimas - garantuoti. Valgiaraštis
- Idėjos, kur dar galima panaudoti įprastą kosmetiką
- 10 dizainerės D. von Fürstenberg patarimų brandaus amžiaus moterims
- Anglijos karalienės Elizabeth II gėda: palaidūnė sesuo Margaret
- Minkštos ir purios spurgytės

„Labai džiugu, kad dauguma naujosios kolekcijos „Ciao, Venezia!“ modelių akimirksniu surado savo šeimininkes“, – juokiasi Ella, išduodanti paslaptį, kad finalinė suknelė, kurią pristatė manekenė Monika Račiūnaitė, greičiausiai iškeliaus į Paryžių.

Perlais siuvinėta, aukso siūlais dygsniuota ledo dūmų spalvos prabangi suknia siūta rankomis, o jos autorius – prancūzų dizaineris Iraklis Nasidzė. Įkvėptas Venecijos, jis pats paukščių piešiniais dekoravo suknelę papildžiusią peleriną.

E. Tatarinovos modelis
E. Tatarinovos modelis
DELFI / Kiril Čachovskij

„Tai buvo unikalus projektas, kurio metu savo jėgas sujungė du dizaineriai. Labai džiaugiuosi, kad Iraklis ne tik nupiešė paskutinio modelio eskizą, prižiūrėjo jo gamybą, bet ir savo rankomis sukūrė pribloškiantį galvos apdangalą, dar labiau pabrėžusį suknelės, skirtos tikrai kruizo deivei, išskirtinumą“, – gražių žodžių kolegai iš Prancūzijos negaili lietuvių mados kūrėja.

E. Tatarinovos modelis
E. Tatarinovos modelis
DELFI / Kiril Čachovskij

Ella Tatarinova ir Iraklis Nasizde
Ella Tatarinova ir Iraklis Nasizde
DELFI / Kiril Čachovskij

Tačiau, pasak „Femmes Fatales“ kūrybos direktorės, fatališka tapti trokštančiai moteriai vien puošnios suknelės nepakanka. „Esmė ne tik išvaizdoje, bet ir moters viduje. Ji turi pasitikėti savimi, būti rafinuota, domėtis įvairiausiomis gyvenimiškomis sritimis. Be abejonės, tokia moteris privalo turėti ją iš minios išskiriantį stilių, mėgti subtilias detales“, – sako jau du dešimtmečius mados pasaulyje besisukanti ir prieš penkerius metus savo mados namus Vilniuje atidariusi moteris.

E. Tatarinovos modeliai
E. Tatarinovos modeliai
DELFI / Kiril Čachovskij

Su savo kūrybos gerbėjais dizainerė šiandien dalinasi ir teatralizuotos kolekcijos pristatymo metu susuktu filmuku, kuriame įamžintas ne tik pats šou, puošniausi vakaro svečiai, bet ir kolekcijos gimimo užkulisiai. Pristatymo vakare Ella Tatarinova subūrė gausią komandą, kurią sudarė teatro, muzikos, mados pasaulio bei renginių organizavimo kompanijų atstovai. Tarp jų – kompozitorius Vladimiras Tarasovas, režisierius Vidas Bareikis, scenografė ir buvusi modelių agentūros vadovė Renata Mikailionytė, stilistas Mantas Petruškevičius, prodiuseris Edvardas Žičkus, režisierius Oskaras Koršunovas.

Kolekcijos užkulisių filmukas:

Kolekicjos nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis