Skaitomiausi straipsniai:
- Filosofas G. Degėsys: mokydamasis kunigystės ėmiau nesutarti su Bažnyčia. Ten yra intrigų, pavydo...
- Vyrų orgazmas - visa tiesa iš jų pačių lūpų
- Įvaizdžio konsultantė: kokius aksesuarus pasirinkti ir prie ko juos derinti
- Ar elektroninės cigaretės gali sukelti vėžį?
- Grietininiai rageliai
Reikės:
3 vnt. vištienos filė;
260 g špinatų;
150 g smulkinti pievagrybių;
100 g smulkintos paprikos;
120 g varškės sūrio;
1 kiaušinio;
120 g batono džiuvėsėlių;
70 g mozarellos sūrio;
4 šaukštų parmezano sūrio (tarkuoto);
druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
* Įkaitinkime orkaitę iki 190 °C.
* Inde sumaišykime įdaro ingredientus: varškės sūrį, špinatus, druską pipirus, papriką, šaukštą parmezamo sūrio ir mozarellos. Viską labai gerai išmaišyti.
* Vištienos filė pasidaliname per pusę ir truputį "pamušame" iki 0,5-0,7 cm storio. Kuo vienodžiau išmušite, tuo geriau viskas iškeps.
* Dedame įdarą ant ištiestos krūtinėlės. Susukame ir persmeigiame dantų krapštuku, kad neiširtų.
* Viename inde išplakame kiaušinį, kitame beriame batono džiuvėsius (galite įberti ir šaukštelį tarkuoto parmezano sūrio).
* Kiekvieną suktinuką pavilgome kiaušinio plakinyje, po to - džiuvėsėliuose.
* Kepimo indą ištepame kepimo aliejumi ir dedame apvaliotus suktinukus. Kepame apie 35 min. arba kol iškeps vištiena. Kai iškeps, išimkite krapštuką. Skanaus!
P.S. Pagaminimui užtruksite ~1 val. Paruošite 6 suktinukus (nemažus).