Dizainerės R. Piekautaitės vasaros suknelių kolekcija ypatingoms progoms

Ilgų, šiltų vakarų ir svarbių, ilgai lauktų švenčių sezonui įsibėgėjus, dizainerė Ramunė Piekautaitė pristato vasaros suknelių kolekciją ypatingoms progoms.

Populiariausi straipsniai:
- Marie Stopes: moteris sterilizavo, o sūnų pavertė bandomuoju triušiu
- M. Mikutavičius: labai atvirai - apie vienatvę ir ne tik
- Ilgametės onkologės patarimai besibaiminantiems vėžio
- Horoskopas 06.12-19: asmeniniams santykiams - ypatingas dėmesys
- Sausainiai su obuoliais

„Šias sukneles kūriau gražiausioms vasaros akimirkoms – ar tai būtų geriausios draugės vestuvės, ar ilgai laukto diplomo įteikimas, o gal – gimtadienis saulėtoje terasoje. Nes suknelė yra tikroji vasaros karalienė. Matyti žavią, laimingą, besišypsančią moterį su elegantiška suknele – kas gali būti gražiau?”, - pasakoja R. Piekautaitė. 

R. Piekautaitės mados namų nuotr.

Dizainerė sako ieškojusi lengvų, gaivių siluetų, ilgiems šokiams patogaus ilgio – iki kelių ar vos žemiau. Nevaržančios judesių, subtilių smėlio, kakavos, vanilės atspalvių paletės, tačiau su elegantišku ryškių spalvų blyksniu – toks yra šiuolaikiškos kokteilinės suknelės receptas pagal Ramunę Piekautaitę.

R. Piekautaitės mados namų nuotr.

Kaklo ir pečių grakštumą pabrėžianti dekolte, siauras juosmens dirželis ir sodrios uogų bei citrininės spalvų detalės – pagrindiniai šios mini kolekcijos bruožai. Dailios, jaunatviškos ir funkcionalios – šios suknelės tiks ir šventiniams vėlyviems pusryčiams, ir paskutiniam šokiui su bendramoksliais.

R. Piekautaitės mados namų nuotr.

„Svarbią dieną suknelė neturi užgožti moters – turi ją papildyti. Moteris, kurioms kuriu, noriu išlaisvinti nuo proginių stereotipų, palikti paslapties, vietos improvizacijai. Nereikia vytis tobulybės – vėjyje išslydusi plaukų sruoga ar daili minimalistinė suknutė man kur kas gražiau už išpuoselėtą standartą”, - sako ji. Riboto leidimo kolekcija dizainerės parduotuvėse pasirodys jau šią savaitę.

R. Piekautaitės mados namų nuotr.

Kitos kolekcijos suknelės:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis