Pagrindinės moterų klaidos lovoje. Kalba vyrai

Vyrų klaidas sekso metu moterys kaipmat įvardina: "pernelyg grubus", "pernelyg minkštas", "per daug išgėręs", "anksti pradėjo", "greitai baigė", "per vėlai ištraukė", "rūko lovoje", "nusisuka į sieną", "knarkia" ir t.t. Tuo tarpu savų, moteriškų klaidų lovoje, dailiosios lyties atstovės linkusios nepastebėti arba apskritai jas neigia.

Populiariausi straipsniai:
- Marie Stopes: moteris sterilizavo, o sūnų pavertė bandomuoju triušiu
- M. Mikutavičius: labai atvirai - apie vienatvę ir ne tik
- Ilgametės onkologės patarimai besibaiminantiems vėžio
- Horoskopas 06.12-19: asmeniniams santykiams - ypatingas dėmesys
- Sausainiai su obuoliais

Kai vyras mėgina klausti, paprastai, pagūščioja pečiais ir po dešimties sekundžių ištaria: "kokios gali būti moterų klaidos lovoje? Štai vyrai..."

Tačiau vyrai nenori su tuo sutikti. Negi moterys lovoje niekada neklysta? Kaip sakė vienas žinomas filosofas: "žmogiška klysti, bet neleistina toje klaidoje pasilikti."

Vis dėlto kokios pagrindinės moterų klaidos lovoje?

1. Varžosi

Nereikia varžytis savo kūno. Taip, tavo ne ideali krūtinė, taip yra celiulitas toje vietoje, kur jam ir priklauso būti. Tegul nedidelis, bet yra. Bet tai nėra pretekstas išjungti šviesą, užtraukti aklinai užuolaidas ir užsikloti iki ausų antklode. Tačiau moterys dažnai pamiršta vieną daugeliui žinomą posakį: "vyras myli akimis". Todėl jis nori matyti moterį, kuri jam patinka ne tik su vakarine suknele ir makiažu, bet ir lovoje ne tik be suknelės, bet ir be kelnaičių! Vizualinis moters vaizdas, kuris pakliūva į vyro smegenis sekso metu, yra daug ryškesnis, tuo pačiu jis prisimins tą moterį būtent tuo momentu dažniau ir su malonumu.

Be to, lovoje, jei moteris iki šiol dar nepastebėjo, ji su partneriu yra labai arti vienas kito. Todėl pažiūrėti į visą moters kūną jam ir nepavyks, o kiekviena kūno dalis atskirai gali atrodyti labai erotiškai ir gundomai.

Pavyzdžiui, moteris guli ant nugaros. Celiulito nematyti! Krūtinė? Juk ji nekaba! Be to, jei vyras ant viršaus, tai ką jis mato? Kaklą, ausies kraštelį ir lūpas. Nemato net akių, nes moterys mylėdamosios paprastai užsimerkia! Bet vyrui užtenka matyti ir lūpas, ypač, jei jos putlios, drėgnos ir seksualios.

Ir dar. Jokiu būdu nepasakokite vyrams apie savo kūno trūkumus "Atrodo, būsiu kiek papilnėjusi!," - juk vyrui kol nepabaksnosi pirštu, tol jis nemato. Moterų klaida ta, kad ji dažnai to nesupranta!

2. Seksualiai pasyvi

Tai viena labiausiai paplitusi moterų klaida sekse: "aš su juo lovoje, o toliau tegul jis stengiasi mane sujaudinti. Jam priklauso būti aktyviu. Juk jis - vyras!"

Seksas – dviejų žmonių užsiėmimas! Aišku, vyrai dažnai stengiasi, tačiau jei jo pastangos nesulaukia atgarsio, tai jam labai greitai tai nusibosta. Jaunystėje pradeda kompleksuoti, ima galvoti, kad kažką daro ne taip, tačiau su amžiumi, kai tampa labiau pragmatiškas, ima galvoti: "vadinasi, nelabai jau ji ir nori to sekso, na, nieko, tegul bent man būna gerai."

O kartais vyrams labai norisi, kad moteris imtųsi iniciatyvos. Guli ir laukia kaip kvailys ir ji greta guli ir laukia. O paskui: "o kodėl tu prie manęs nelendi?" Tu manęs nenori! Тu manęs nebemyli!". Pasekmės – nuobodus seksas, griaunantis bet kokius santykius.

Juk vyrams taip pat bent retsykiais norisi pasijausti geidžiamais. Aišku, visos moterys nori vyrų, tačiau jiems norėtųsi, kad jos tai patvirtintų ir tuo pačiu pakeltų vyrų savivertę. Bent kažkiek.

3. Tyli

"Tyla – gera byla!" Bet šis posakis tikrai netinka lovoje. Todėl moterys turėtų sakyti vyrams, ko joms norisi, kaip norisi ir kur norisi! Ypač jei gulate kartu į vieną lovą ne taip ir seniai. Net jei ir seniai! Viskas gyvenime nestovi vietoje, keičiasi, tarp jų ir vyrai. Tai, kas prieš dešimt metų buvo nepriimtina, dabar gali tapti jūsų mėgstamiausia poza. Ir priešingai.

O štai kaip būna: tu, kaip kokia pirmūnė stengiesi iš paskutiniųjų, kad jam būtų gerai, o pati patiri orgazmą tik duše ar vonioje ir išdidžioje vienatvėje. Ir galvoji, kad taip ir turi būti. Ne! Tiesiog pasakyk jam, kaip tau norėtųsi!

Iš tikrųjų vyrai yra gana lengvai dresiruojami. Ypač sekso temomis. Komandas "gulėti" ir "sėdėti" vyrai įsisavina jau per pirmą užsiėmimą. Sunkiausiai jiems paklusti komandai "fu!" kitų moterų atžvilgiu. O dėl viso kito, tai nereikia sielvartauti, pakalbėkite su juo kaip su žmogumi ir jums bus atlyginta visose erotinėse scenose.

Ir dar. Nepadarykite dar vienos moteriškos klaidos, iš karto "užmušdamos" vyrą pranešimu, kad visą tą laiką, kai judu esate kartu, imitavote orgazmą. Mat vyras gali net prarasti potenciją, galvodamas, kad jis nieko vertas, jei nesugebėjo patenkinti moters.

Nors tai gali nuskambėti ir egoistiškai, tačiau daugiausiai neigiamų emocijų lovoje su moterimi sukelia jos "sakramentinė" frazė: "skauda galvą". Ir tai ko gero pati didžiausia moterų klaida sekse!

www.manosveikata.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis