Skaitomiausi savaitės straipsniai:
- Norintiems sulieknėti - naujausios mitybos sistemų tendencijos, žadančios ir -13 kg per 2 mėn.
- Marie Stopes: moteris sterilizavo, o sūnų pavertė bandomuoju triušiu
- Specialistai pataria, kaip rūpintis grožiu, kai tau: 30+, 40+, 50+, 60+
- Marti už mane vyresnė 40 metų (FOTO)
- Ilgametės onkologės patarimai besibaiminantiems vėžio
- R. Lukoševičiūtė: dėl -14,5 kg pakeista ir mityba, ir gyvenimo būdas
- Grietininiai rageliai
Dviems porcijoms reikės:
1 vištos krūtinėlės (nemažos),
6 pievagrybių,
pusės svogūno,
~ 4 a.š. majonezo,
60 g fermentinio sūrio,
druskos, pipirų, raudonėlių,
100 g ryžių,
4 šaukšteliai sviesto,
2 pomidorų.
* Lengvai pamušiau vištieną, perpjoviau pusiau, pasūdžiau, užbėriau pipirų. Pievagrybius supjausčiau riekelėmis, pakepinau 2 šaukštuose sviesto su žiupsneliu druskos. Svogūną supjausčiau žiedeliais.
* Kepimo indą patepiau aliejumi, ten dėjau majonezu apteptą vištieną. Tuomet ant jos išdėliojau svogūnus bei pievagrybius, bėriau sutarkuotą fermentinį sūrį. Kepiau iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min., tada ant kiekvieno gabalėlio uždėjau sviesto ir dar pekepiau ~2 min.
* Tiekiau su išvirtais ryžiais ir pomidorais. Skanaus!