Pagrindinė moterų klaida, griaunanti šeimos laimę

Kaip dažnai moteris klausia savęs – kada gi jis pagaliau užaugs..? Išmoks susirinkti išmėtytas kojines, susidėti savo daiktus į vietą, kad vėliau nereikėtų jų ieškoti pusę dienos ir dėl kažkokios nereikšmingos smulkmenos visus namiškius sukelti ant kojų? Pažįstama situacija, ar ne?

Skaitomiausi savaitės straipsniai:
- Norintiems sulieknėti - naujausios mitybos sistemų tendencijos, žadančios ir -13 kg per 2 mėn.
- Marie Stopes: moteris sterilizavo, o sūnų pavertė bandomuoju triušiu
- Specialistai pataria, kaip rūpintis grožiu, kai tau: 30+, 40+, 50+, 60+
- Marti už mane vyresnė 40 metų (FOTO)
- Ilgametės onkologės patarimai besibaiminantiems vėžio
- R. Lukoševičiūtė: dėl -14,5 kg pakeista ir mityba, ir gyvenimo būdas
- Grietininiai rageliai

Įdomiausia šioje istorijoje yra tai, kad moterys pačios vyrus daro bejėgiais, neįgaliais, mažais vaikučiais. "Niančinasi" su savo vyrais - lyg motina su mažu vaiku.

Bet Jūs juk savo vyrui - ne mama, o žmona. Todėl reikia išrauti su šaknimis mažo berniuko meilę ir ją ugdyti kaip sau lygiam vyrui. Deja, bet anksčiau ar vėliau Jūsų vyrui įgris nurodinėjimai, o tada jis gali patraukti į paieškas kitos, kuri jį sugebės mylėti kaip tikrą vyrą, o ne kaip mažą berniuką.

Taip, tiesa, vyrams patinka moters rūpestis, tačiau saikingai. Neužsimeskite ant savo gležnų pečių vyro rūpesčių ir problemų - jis yra suaugęs žmogus ir pats privalo susidoroti su sunkumais. Padėkite savo vyrui priimti vieną ar kitą sprendimą, patarkite ar padiskutuokite problematiška tema.

Tačiau nereikia spręsti už jį, o ir savęs kankinti nuolatiniais klausimais: kodėl jis elgiasi kaip mažas vaikas ir negali priimti paprasto sprendimo? Va čia ir yra problema – sprendimas tai Jūsų, o ne vyro.

Globodamos savo vyrą ir neduodamos sprendimų bei veiksmų laisvės vyriškuose reikaluose, numanydamos, kad jis padarys kažką netinkamai, Jūs paprasčiausiai naikinate meilę. Ir tai blogai, labai blogai. Liaukitės viską daryti už savo vyrą: parinkinėti drabužius parduotuvėje, reguliuoti, kuo kasdien apsirengti, priiminėti svarbius šeimai sprendimus, galiausiai, ieškoti jo pamestų mašinos raktų, nes jis matys ne mylinčią žmoną, o savo mylinčią motiną.

Jūs pati savomis rankomis buities rūpesčiuose palaidosit visus šeimyninius santykius to net nepajusdama. Juk kiekvienas vaikas anksčiau ar vėliau stengiasi ištrūkti į laisvę iš motinos glėbio. Jūsų vyras - ne išimtis. Jis paliko tėvų šeimą tam, kad sukurtų sąvają. Leiskite savo mylimąjam būti šeimos vyru, o ne mažu sūneliu.

Pagalvokite, mielosios moterys, ir peržiūrėkite savo elgesį šeimoje. Tapkite savo vyrui mylima žmona, visada galinčia padėti, kai sunku, bet niekada nepriimančia sprendimų už patį vyrą. Tokiu būdu šeimoje ir santykiuose viskas susitvarkys, ir Jūsų mylimas vyras daugiau niekada nesielgs kaip mažas vaikas.

www.damuakademija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis