Slaptas Lietuvos žvaigždžių grožio ginklas

Pasaulinio garso operos primadona ir televizijos laidos vedėja Nomeda Kazlaus savo gerbėjus džiugina ne tik talentu, bet ir puikia išvaizda. Žvaigždė neslepia, kad jaunyste spinduliuojantis veidas - ne tik gyvenimo pilnatvės, bet ir grožio apeigų rezultatas.

Stebuklingą grožio priemonę atvirauja atradusi ir dainininkė Aistė Pilvelytė. Slaptasis Lietuvos žvaigždžių ginklas – natūrali rankų darbo gyvoji kosmetika „Ambroozija“, kurią į savo arsenalą įtraukia vis daugiau įžimybių.

Švytinčio veido paslaptis. „Natūralu, kad atlikėjai, artistai ieško „savo“ kosmetikos: dirbant tokį darbą, naudojama daug grimo, todėl paskui norisi odą palepinti, - pasakoja N. Kazlaus. – Ilgą laiką naudojau prabangias japoniškas priemones. Paskui į rankas pateko lietuviška natūrali kosmetika „Ambroozija“. Likau labai nustebusi, nes rezultatas buvo puikus! Kadangi esu ekologiškos produkcijos be parabenų ir kitų kenksmingų medžiagų mylėtoja, nudžiugau, kad Lietuvoje turime tokius puikius, aukštos klasės gamintojus.“

Saulės bučiniai. Pasak operos primadonos, „Ambroozijos“ produkcija – kremai, pritaikyti konkretiems poreikiams, gėlių vandens drėkikliai, natūralių aliejų pagrindu sukurtos kūno priežiūros priemonės, o ypatingai – prabangi veido priežiūros linija „Saulė“ – galėtų konkuruoti su geriausios, prabangiausios kosmetikos gamybos lyderiais.

Reklamos užsakovų nuotr.
„Prabangi „Saulės“ linija su hialurono rūgštimi man ypatingai patinka todėl, kad nėra „sunki“. Ja pasitepusi, jaučiu ypatingą lengvumą. Mano profesija reikalauja visda būti pasitempusiai, bet, be abejo, būna smagu, kai net kosmetologijos kabinete ar kirpykloje iš grožio specialisčių išgirsti komplimentą dėl puikiai prižiūrėtos odos. Manyčiau, tame yra ir „Amroozijos“ nuopelnas.“

Gaivai – gėlių vanduo. „Atradimu man tapo purškiamas gėlių vanduo – hidrolatas. Tokį drėkiklį dabar turiu visada: tai nepamainomas dalykas, ypač vasarą. Bet kada – ryte, dieną, vakare, sportuojant ar ilsintis, o ypač išvykus į tolimus kraštus – drėkiklis padeda atsigaivinti“, - džiaugėsi N. Kazlaus.

Dovana į „La Scala“. „Galiu pasakyti, kad didelis „Ambroozijos“ gaminamo kremo „po skutimosi“ vyrams gerbėjas yra mano pianistas iš „La Scala“ operos, pas kurį, beje, netrukus skrendu. Nė viena mano kelionė ten negali įvykti be lietuviško sūrio ir be „Ambroozijos“ kremo po skutimosi, nes tai tapo labai laukiamomis dovanomis iš Lietuvos“, - pasakoja operos primadona N. Kazlaus.

Rezultatas – po 5 minučių. Dainininkė A. Pilvelytė atvirauja: moteris gali pasipuošti paprastesniais drabužiais, bet investuoti į savo odą privalo. „Visada sakau: jei tavo veidas bus prižiūrėtas, nuostabiai atrodysi ir su paprastais džinsais bei marškinėliais. Visada stengiuosi prisižiūrėti - privalau tai daryti, nes esu scenos žmogus“, - kalba įspūdingo grožio atlikėja.

Prieš metus dainininkės atrasta gyvoji kosmetika „Ambroozija“ jai tapo tikru slaptuoju ginklu, padedančiu puoselėti grožį. „„Ambroozija“ mane tikrai gelbsti. Žinau, kad yra skeptiškai lietuviškos kosmetikos atžvilgiu nusiteikusių žmonių – pati buvau tokia vos prieš metus. Galvodavau: kas jau čia ta lietuviška kosmetika – greičiausiai kažkokia nesąmonė. Bet kai išbandžiau „Ambroozijos“ gaminius, likau labai nustebusi. Ypač man patiko prabangios kosmetikos linijos „Saulė“ veido serumas. Pasakysiu atvirai: pasitepusi vos po penkių minučių pamačiau jo poveikį! Šis serumas lygina raukšleles, gaivina odą, suteikia švytėjimo. Dabar jau žinau, kad „Amroozijos“ gaminiai ne blogesni nei garsių užsienio bendrovių produkcija“, - pasakoja dainininkė.

V. Abromaitytės nuotr.
Tiesiai į sceną. Pasak scenos žvaigždės, „Ambroozijos“ kosmetika jai tampa puikia išeitimi ir tada, kai reikia greitos pagalbos odai, tarkime, po užsitęsusio koncerto. „Panaudojus šios kosmetikos gamintojų siūlomą šveitiklį, tada – veido kaukę ir pabaigoje pasitepus serumu, galima tiesiai į sceną eiti“, - džiaugėsi atlikėja.

Visoms moterims. A.Pilvelytė atskleidžia, kad prieš daugiau nei metus užsimezgusi draugystė su „Ambroozija“ pateisino visus lūkesčius, o šios rankų darbo kosmetikos gerbėjomis tampa vis daugiau dainininkės draugių.

„Dabar galiu pasakyti, kad eksperimentas, prasidėjęs nuo kelių kremų pavyzdžių, pasiteisino: nors iš pradžių skeptiškai vertinau, dabar neabejoju „Ambroozijos“ kosmetikos poveikiu. Man labai patinka „Ambroozijos“ prabangi linija „Saulė“: drąsiai galiu rekomenduoti prausiklį-kaukę, valomąjį pienelį, veido emulsiją. O pats geriausias produktas, už kurį nieko puikesnio nežinau, man yra „Saulės“ serumas. Šiuos produktus gali bandyti bet kuri moteris – esu tikra, kad jais nenusivils“, - kalba atlikėja.

Tyros kosmetikos grožio butikas „AMBROOZIJA“ Totorių g. 7-1, Vilniuje.
Tyros kosmetikos grožio butikas „AMBROOZIJA“ Gedimino pr. 44, Vilniuje.
Tyros kosmetikos grožio butikas „AMBROOZIJA“ Savanorių pr. 5-5, Kaune.

www.ambroozija.lt

Užsakymo nr.: PT_65060779

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis