Požymiai, padedantys suprasti, kad JŪS jį be galo traukiate

Net jei pirmą kartą matai vyrą, tarp jūsų nieko nebuvo, o jis neieško su tavim seksualinio kontakto, tai nereiškia, kad tu jam nepatinki. Kaip suprasti, ar jam maloni tavo draugija?

Kaip suprasti, ar patinki vyrui? Pirma ir svarbiausia, įsidėmėk, kaip daugybos lentelę – galima suprasti, ką jis jaučia, stebint jo kūną, gestus ir pozas. Visi įpratome viešoje vietoje valdytis, todėl kartais sunku suprasti tikruosius žmonių jausmus ir mintis. Na bet kūnas viską mums papasakos.


Dėmesio!


Jei matai jį pirmą kartą (tai pirmos susitikimo sekundės ar minutės), o jis į tave nežiūri, tai gali reikšti, kad jam patikai. Vyrai man pasakojo: „Jei moteris patraukli, jos išvaizda siunčia daug informacijos, ją sunku suvirškinti, neišsiduodant. Todėl sunku nuolat į ją žiūrėti, priimi informaciją tarsi porcijomis.“ Praktiškai visi pasaulio vyrai nenori pirmomis pažinties akimirkomis parodyti, kad mergina patinka, nes laiko tai savo silpnybe. Na o koks vyras nori atrodyti silpnas moters akyse.


Įsidėmėk!


Kad tik pirmomis pažinties akimirkomis jis suks žvilgsnį, jeigu jam patinki.


Kai pažintis ilgesnė, artimesnė, vyras priešingai – nenuleidžia nuo tavęs akių, jeigu jam patinki. Tai gali prasidėti jau po kelių valandų nuo pirmos pažinties. Tiesiog stebėk jį nuo pat pradžių, nepamesk galvos. Šios minutės svarbiausios, norint geriau jį suprasti. Štai nuotraukoje matyti, kad vyras susižavėjęs, jis nenuleidžia akių.


Taigi jūs susipažinote, tu jam patinki:


1. Jeigu jis tave pamatęs pasitempė, įtraukė pilvą.


2. Tau įėjus pasikeitė jo veido spalva – jis paraudo arba pabalo. Tai nebūtinai reiškia, kad jam patinki. Taip gali būti, bet nėra šimtaprocentinės garantijos. Taip gali nutikti staigiai pakitus spaudimui – kraujo priplūsta arba jis tarsi išteka. Kaip tik todėl žmogus gali išbalti arba gali parausti ausys, kaklas, tai priklauso nuo konkretaus vyro fiziologijos. Bet tai reiškia simpatiją, jei prieš tai nesipykote.


3. Jei vyras šiek tiek kilstelėjo antakį, tai ženklas, kad jam patinki. Jis kiek išpučia nosies šnerves, jo veido išraiška pasidaro tokia, kaip šaltyje. Lūpos gali kiek prasiverti, net jei kalbatės rimta tema, lūpos gali pusiau šypsotis. Tai – simpatijos tau požymiai.


4. Vyro krūtinė ir pečiai praktiškai visada bus pasukti į tavo pusę. Net jei jis nusisuko, pėdos bus pasuktos į tave, netgi jei jis stovi ar sėdi pusiau nusisukęs nuo tavęs.


5. Jei delnai laisvai padėti ant stalo ar jis laiko juos ant kelių, jie bus šiek tiek pasukti į tave.


6. Pamatęs tave jis gali pasitaisyti plaukus, drabužius ar imti sukioti rankose smulkius daiktus. Tai gali būti slepiamo jaudulio ar net seksualinio susijaudinimo požymis.


7. Tau priėjus jam tarsi ima stigti oro. Jis ima kitaip kalbėti ar pradeda mikčioti, pasikeičia net jo balso tembras.

8. Tu prie jo priartėji, o jis sutrinka, gali pamiršti, apie ką kalbėjo, nutyla.


9. Jei vyras įsimylėjęs, jam patinka į tave žiūrėti, jis tarsi traukiamas magneto seks tave akimis.


10. Įsimylėjęs vyras kartais žvilgčios vogčiomis, tarsi žiūrėtų kažkur kitur, bet būtinai mes žvilgsnį į tavo pusę. O kai įeisi į kambarį, jis atitrauks akis nuo knygos, nuo futbolo rungtynių per televizorių, atsitrauks nuo pokalbio vien tam, kad pažiūrėtų į tave.


11. Jei jis brauko pirštais per rankose laikomą daiktą, lyg glostydamas, tai reiškia, kad tu jį seksualiai jaudini. Žinoma, nemanykite, kad jis jus įsimylėjo, jei tiesiog nežino, kur dėti rankas. Daikto glostymas kartu su kitais požymiais gali reikšti simpatiją.


12. Jei vyras stovi atsisukęs į moterį visu kūnu ir tarsi atveria jai glėbį, jo akys žiūrės į ją, bus pusiau primerktos. O jei jis žiūri į fotoaparato objektyvą, veidas, rankos ar pėdos bus pasuktos į jos pusę. Tai byloja apie gilius jausmus.


13. Tavo galvai atsidūrus jam prie veido, jis įkvepia tavo plaukų aromatą, jį ima veikti chemija – jo veidas pasidaro tarsi žmogaus, kurį nufotografavo įkvepiantį – pečiai bus pakelti, lūpos šiek tiek šypsosis, akys gali būti primerktos.


14. Patinki vyrui, jeigu jis per pokalbį žiūri tau į veidą, ypač į lūpas, o tuo pat metu jo žvilgsnis tarsi klaidžioja tau po veidą, lyg vis iš naujo jį tyrinėtų. Bet jei jis žiūri tau tarp akių, jo interesai tėra dalykiniai.


15. Jei bendraujant prieina per metrą ar dar arčiau, tai simpatijos ženklas, tai reiškia, kad jis tavim susidomėjo, kad seksualiai jį trauki.


16. Trauki jį seksualiai, jeigu jis kiekvienai progai pasitaikius stengiasi tave paliesti. Pavyzdžiui, perduoda kokį daiktą arba pasilenkia prie tavęs, ką nors rodydamas kompiuteryje. Jei vyrui nepatinka mergina, jis laikysis atokiau, sieks išlaikyti atstumą. Tik įsidėmėk – jeigu jis artinasi, liečia, tai nereiškia, kad jis įsimylėjęs. Tai tik reiškia, kad trauki jį kaip seksualinė partnerė. Bet tai dar nereiškia šiltų jausmų, tad atidžiai jį stebėk.


17. Jei vyras pasiglosto plaukus, tai reiškia, kad labai jam patinki. Tiesa, reikia stebėti ir kaip jis elgiasi, nes kai kurie vyrai tokiu būdu nori suvilioti nepatyrusias merginas. Taigi taip lengvai nepasiduokite. Jei vyras pažinties pradžioje glostosi plaukus, aš būčiau atsargesnė. Bet kokiu atveju, jei jis taip daro pirmomis pažinties dienomis, reikia leisti suprasti, kad švelnumui dar anksti.


Apibendrinant galima pasakyti – stebėkite, ar jo kūnas ar kūno dalys pasuktos į jūsų pusę. Atverti delnais, į jos pusę pasukti pečiai, į ją pasukta galva ar pėdų viršūnės, jeigu jis sėdi priešais, rodo stiprią simpatiją merginai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis