Populiariausi straipsniai:
- Jaunystės eliksyras, naikinantis net žilus plaukus
- Ragana: manęs prašo meilę, pinigus pritraukti, išgydyti nuo įvairių ligų, panaikinti prakeiksmą
- Venera Dvyniuose. Asmeniniame gyvenime - nauji potyriai
- Norite darbe atrodyti elegantiškai ir puošniai? Patarimai, ko turėtumėte vengti
- Paprastas obuolių pyragas
Reikės:
2 kiaušinių;
0,3 puodelio cukraus (puodelis - 236ml);
3 v.š. vanilinio cukraus;
1 puodelio raugintų pasukų;
3 v.š. ištirpinto sviesto;
1,5 puodelio miltų;
1 a.š. kepimo miltelių.

Kaip gaminti
* Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome ištirpintą sviestą ir pasukas. Sudedame miltus, kepimo miltelius ir užmaišome tešlą.
* Keptuvę gerai įkaitiname, tada nustatome vidutinę temperatūrą ir kepame blynelius iš abiejų pusių. Kai ant pirmosios pusės ims kilti burbuliukai - blyną apverčiame ir dar kepame kelias minutes.