Citrinos sultys - veidui, plaukams, dantims

Praktiškai visos merginos ir moterys išsiplovusios galvą šampūnu naudoja kondicionierių, kad plaukai būtų minkštesni ir lengviau išsišukuotų.

Populiariausi straipsniai:
- - D. Ibelhauptaitė: pakeista mityba naikina kilogramus ir grąžina jėgas
- Moteris, suviliojusi kunigaikščius ir Kazanovą
- Visų laikų seksualiausi moteriško garderobo atributai
- 10 patikrintų būdų, kaip sumažinti alkio jausmą
- 5 rankinių tipai, kuriuos privalu turėti kiekvienai (FOTO)
- Sausainių tortas su braškėmis “Mostachon”. Lengvai pagaminamas

Tik mažai kas žino, kad kondicionierių ir balzamą galima pakeisti citrinų sultimis.

* Vos 1 šaukštelį citrinos sulčių ištirpinus 0,5 l vandens ir perskalavus plaukus, jie bus blizgantys, gražūs, o svarbiausia – sveiki. Skalaukite plaukus po kiekvieno plovimo, jie pasidarys storesni. Be to, citrinos sultys, sumaišytos su vandeniu, ilgam išsaugos dažytų plaukų spalvą ir pašalins nuo galvos odos riebalų perteklių.

Be to, citrinų galima dėti į įvairias maitinamąsias ir gaivinamąsias kaukes plaukams.

* Žinoma, visos norime turėti baltus, spindinčius dantis, todėl esame pasirengusios įvairioms balinamosioms procedūroms pas kosmetologus, perkame balinamąsias dantų pastas, nors ir pirma, ir antra nėra sveika burnos ertmei. Laimė, yra natūrali balinamoji priemonė – citrina.

Užlašinkite lašelį citrinos sulčių ant dantų šepetėlio su įprasta dantų pasta, ir sulauksite puikių rezultatų – ne tik pašviesės dantys, bet sustiprės dantenos. Kasdien to nedarykite, nes citrinos sultys gali išsausinti burnos ertmę ir ją sudirginti.

* Jeigu jūsų veido oda problematiška (rausta, ją beria, išsiplėtusios poros) ar pastebėjote pirmąsias raukšleles ir senėjimo požymius (oda prarado elastingumą), ar reikia tonizuojamosios priemonės (kad oda būtų sveiko atspalvio), tiks kaukės, kremai su citrinos sultimis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis