Moterys, kurias į istoriją įrašė jų krūtys (FOTO)

Krūtys vakarų kultūroje garbinamos, kaip moteriškumo ir motinystės simbolis. Tačiau šventi dalykai privalo būti pridengti. Todėl net viešumoje žindančios motinos kartais vertinamos nepalankiai. Vis dėlto yra krūtų, garsesnių už jų savininkes ir jau tapusių populiariosios istorijos dalimi.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Dieta, padėsianti atsikratyti iki 10 kg per savaitę
- Garsiausios Holivudo stilistės Rachel Zoe patarimai (FOTO)
- „Širdžių karalienės“ gimtadienio proga - sarkastiški jos pasisakymai apie rūmus ir jų gyventojus (FOTO)
- Palikę Norvegiją menininkai grįžo į vienkiemį ir velia veltinius
- Braškinis žele tortas

Timmie Jean Lindsey

1962 metais Timmie Jean Lindsey tapo pirmąją moterimi, kuriai buvo padidintos krūtys silikono implantais. Tuo metu 29 metų Timmie kaip tik skyrėsi su savo sutuoktiniu ir šešių vaikų tėvu. Ji apsilankė pas plastikos chirurgą Hiustone norėdama pašalinti didelę tatuiruotę, tačiau buvo įkalbėta pasididinti krūtis. Tiesa, už tai jai ne tik buvo nemokamai pašalinta tatuiruotė, bet ir pagražintos atlėpusios ausys. Timmie implantų neišsiėmė ir nepasikeitė daugiau nei 50 metų. Dabar provaikaičių sulaukusi moteris sako nesigailinti tokio žingsnio ir didžiuojasi būdama pirmoji, nors implantai buvo sukėlę įvairių sveikatos problemų.

Timmie Jean Lindsey
Timmie Jean Lindsey
Vida Press

Susan G. Komen

1980 metais Susan G. Komen mirė nuo krūties vėžio. Ši vis dar daug moterų nužudanti vėžio forma jai buvo nustatyta sulaukus 33 metų. Moteris per tris metus iškentė devynias operacijas ir tris chemoterapijos kursus. Susan nebuvo pirmoji susirgusi ir mirusi nuo šios ligos. Tačiau jos jos garbei buvo sukurtas labdaros fondas, kuris itin prisideda prie krūties vėžio prevencijos ir naujų gydymo būdų išradimo visame pasaulyje. Fondą įkūrė moters sesuo, kuri tikėjo, kad Susan gyvybė būtų išgelbėta, jei vėžys butų diagnozuotas anksčiau. Sesuo sugalvojo ir gerai žinomą kovos su krūties vėžiu simbolį – susuktą rožinį kaspinėlį.


Jayne Mansfield

Graži blondinė šou verslo atstovų buvo pastebėta dėl įspūdingo biusto. Jayne buvo 1,68 m. ūgio, klubų apimtis siekė 91 cm., liemens - 53 cm., o krūtinės - 102 cm. Ji buvo ne tik praėjusio amžiaus vidurio sekso simboliu, bet ir vadinama antrąja Marilyn Monroe. Tačiau aktorę daugelis atsimena ne dėl jos vaidmenų, bet dėl didelių krūtų. Ji mėgo sukneles su itin giliomis iškirptėmis ir išpopuliarino smailėjančių liemenėlių formą. Įspūdinga moters krūtinė taip pat paskatino liemenėlių, pakeliančių ir didinančių krūtinę, sukūrimą ir gamybą. Beje, Jayne Mansfield garsėjo ne tik gundančiomis formomis, bet aukštu intelekto koficientu – 153.

Jayne Mansfield
Jayne Mansfield
Vida Press

Norma Stitz

Tikrasis moters vardas yra Annie Hawkins-Turner. Ji turi du vaikus ir jau daugelį metų yra našlė. Jos gyvenimas gana neįdomus lyginant su jos kūno duomenimis. Tiksliau – biustu, kuris yra milžiniškas. Kiekviena moters krūtis sveria po 25 kilogramus. 1999 metais Annie buvo įrašyta į Gineso rekordų knygą dėl didžiausių pasaulyje natūralių krūtų. Iki šiol jos niekas neaplenk4. Šią gamtos dovaną moteris išnaudoja uždarbiui: Normos Stitz sceniniu vardu ji internete už pinigus demonstruoja milžiniškas krūtis.

Annie Hawkins-Turner
Annie Hawkins-Turner
Vida Press

Jamie Lynne Grumet

Lieknutę blondinę pasaulis pirmą kartą pamatė ant žurnalo „Times“ viršelio. Ji atvirai žindė savo trijų metų sūnų. Žindančios motinos nuotrauka išspausdinta ne pirmą kartą. Tačiau pirmą kartą nufotografuotas ir žurnalo viršelyje atsidūrė toks didelis žindomas vaikas. Pasirodžius žurnalo numeriui per pasaulį nuvilnijo aršios diskusijos, kiek laiko žindyti yra normalu? Savo sūnų Jamie žindė iki šiam suėjo ketveri. Žurnalistams ji prisipažino, kad pati motinos buvo maitinama iki šešerių.

Jamie Lynne Grumet
Jamie Lynne Grumet
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis