„Kūrybinės dirbtuvės“ - su rankdarbių aistruoliais

Liepos 13 dieną pirmą kartą įvyks savanoriškas renginys - „Kūrybinės dirbtuvės“.

Jį organizuoja tinklaraštis dievinu.lt. Renginio metu bus galima ne tik susitikti su įvairių sričių meno atstovais, bet ir patiems išbandyti save. Diskusijų prie arbatos ir kavos metu bus suteikta galimybė rasti bendraminčių, užsiimančių rankdarbiais bei gauti daug naudingos informacijos.

„Lietuva neatsilieka nuo užsienio šalių, todėl ir čia tinklaraščiai jau vertinami kaip reklamos ir prekės ženklo žinomumo didinimo priemonė. Tačiau didžiausias dėmesys skiriamas mados ir maisto tinklaraščiams, o rankdarbių kūrėjai lieka nuošalyje. Todėl tinklaraštis, rašantis apie „pasidaryk pats“ projektus, nutarė suvienyti visus, su rankdarbiais ir menu susijusius žmones į vieną bendruomenę. Geriausiai tam tinkantis suvienijimo būdas – „Kūrybinės dirbtuvės“, - teigia tinklaraščio įkūrėja Viktorija Kovriga.

Organizatorių nuotr.
Vienas iš pagrindinių „Kūrybinių dirbtuvių“ tikslų - mokytis iš kitų žmonių patirties. Todėl šios dirbtuvės skirtos kiekvienam, neįsivaizduojančiam savo gyvenimo be meniškos veiklos.

Pirmųjų dirbtuvių tema - popietė su macarons. Jų metų dieviškojo deserto iš Prancūzijos – macarons – paslaptis atskleis Jekaterina Rymonienė, „Saldi Magija“ desertų kūrėja. Kūrybinių dirbtuvių organizatoriai mokys daryti dovanų dėžutes.

Pirmosios „Kūrybinės dirbtuvės“ kūrybingų asmenybių lauks jau liepos 13 d., sekmadienį, nuo 14 val. Odminių g. 8, Vilniuje. Kūrybinių Dirbtuvių organizatoriai taip pat primena, kad dalyviams būtina atsinešti savo priemones, kurios bus naudojamos kuriant rankų darbo dėžutes.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis