Horoskopas 07.10-18: būkite pasirengę netikėtumams

Ši savaitė neleis atsipalaiduoti nei darbe, nei namie.

Šių dienų skaitomiausi:
- Iš depresijos liūno - į sėkmingą moteriškų krepšių verslą
- Ginekologė: intymi priežiūra vasarą - ką reikia žinoti
- Renkuosi meilužės vaidmenį
- L. Rimkevičienė: augindama vaikus atsisakiau ne tik viešojo gyvenimo
- 10 onkologinių ligų simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris
- Grybų ir makaronų užkepėlė

BENDRA PROGNOZĖ

Periodo pradžia nebus paprasta, tačiau vis tik sėkminga. Svarbiausia šiuo metu – neleisti fantazijai įsisiūbuoti, nes ji jus nuneš ne į džiaugsmingus horizontus, o į liūdesio bedugnę. Keista, tačiau net didžiausi optimistai šiuo metu praranda dvasinę pusiausvyrą, net aplinkiniai jų neatpažįsta.

Jei susikoncentruosite į darbą, galite pasiekti tikrai gerų rezultatų, tačiau dėl to teks paaukoti asmeninį gyvenimą. Sunkiau bus tiems, kas dirba kartu su sutuoktiniu/e, nes emocijos trukdys susikaupti, nesusipratimai darbe paveiks ir asmeninius santykius.

Antroji laikotarpio pusė atneš naujų rūpesčių, tačiau šįkart jie bus susiję su artimaisiais. Atsiras abipusis nepasitikėjimas, bus vis sunkiau rasti bendrą kalbą. Ypač sunku bus turintiems paauglių vaikų.

Bet kokių santykių, prasidėsiančių laikotarpio pabaigoje, pagrindas bus konkurencija, noras įrodyti savo pranašumą. Jei čia ir atsiras harmonija, tai tikrai negreit.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragis gali skaudžiai nusivilti - tai, ką jūs laikote nuoširdžiu palankumu ar, neduok Dieve, meile, tikriausiai tėra paprasčiausias flirtas. Todėl rekomenduojama nedaryti skubotų išvadų ir tartis su artimais draugais net intymiausiais klausimais - jie tikrai supras ir padės jums. O apskritai nepageidaujamų staigmenų nepateiks gal tik sveikata. Ką gi, ir tai jau neblogai. Vienintelė stabili diena - antradienis.

Vandeniai darbe neturėtų atsipalaiduoti, kitaip staigmena taps atsakingas vyresnybės įpareigojimas, kuris sutrukdys sutvarkyti atidėtus reikalus. Daug dirbdami jūs galite susidurti su problemomis namuose, kadangi ir ten laukiama jūsų dėmesio. Būkite atidesni ir kaimynams - atrodo, kad jie už kažką įsižeidę ant jūsų ir laukia atsiprašymo. Rimtiems darbams geriausiai tiks ketvirtadienis.

Žuvys gaus malonią žinią, kurią teisingai išsiaiškinus galima netgi pagerinti savo finansinę padėtį. Jeigu seniai nematėte savo bičiulių, tai dabar pats metas susitikti su jais, kadangi netrukus kažkuris iš jų ilgam išvažiuos. Astrologai pataria atkreipti dėmesį net į lengvą negalavimą - kad tik jis netaptų ilgos ligos pradžia. Ypač rūpinkitės plaučiais ir bronchais. Sėkmė jūsų laukia pirmadienį ir ketvirtadienį.

Avinas - vos ne vienintelis, kuriam visą savaitę nekels nerimo jokie atsitiktinumai. Mėgaukitės visiška ramybe ir net tam tikru jūsų reitingo augimu darbe, namuose pailsinkite savo sielą ir semkitės energijos iš draugų. Sveikata irgi nesudarys problemų. Todėl belieka jautriai reaguoti į kitų Zodiako ženklų atstovų, kuriuos griūte užgrius visokiausios staigmenos, prašymus ir skundus. Palanki diena - penktadienis.

Jautis pats norėtų ką nors maloniai nustebinti. Neatimkite sau šio malonumo, galiausiai jums bus atlyginta už gerumą. Žvaigždės teigia, kad dabar jūsų kulinarinis potencialas yra didžiausias, net jei jums meistriškumo viršūnė - kiaušinienė. Su valgių gaminimo knyga jums bus nesunku paruošti netgi jerubę su Bolonijos padažu. Tiesa, jūsų paties skrandis, tarsi nenorėdamas tikėti tokiais stebuklais, gali reaguoti sutrikimu, tad būkite jam švelnesnis. Sėkminga diena bus trečiadienis.

Dvyniai, kaip atrodo, pasirengę netikėtumams, bet visko neįstengs numatyti. Žvaigždės teigia, kad jus veikiausiai nuvils atmintis. Pasistenkite užsirašyti visa, ką, iš pirmo žvilgsnio, įsidėmėsite ir taip, nes atsakingu momentu reikiamų duomenų tiesiog neprisiminsite. Apskritai jūs turėtumėte daugiau ilsėtis, kadangi užmaršumo priežastis gali būti nervinė įtampa ir neišsimiegojimas. Jums sėkminga diena - šeštadienis.

Vėžiui nebus kada žvalgytis į šalis - teks dirbti išsijuosus ir darbovietėje, ir sode, ir namuose. Be to, jūs galite tapti netikėtumų auka. Beje, jie greičiausiai bus neišvengiami - viršuje gyvenantys kaimynai jus užlies vandeniu arba tuščiame užmiesčio kelyje beviltiškai suges automobilis. Jeigu prognozė išsipildys, astrologai rekomenduoja neprarasti dvasinės pusiausvyros ir atminti, kad tamsų gyvenimo etapą būtinai pakeis šviesus. Ramiausia diena gali būti sekmadienis.

Liūtas nebūtų Liūtas, jeigu neįstengtų panaudoti lemties užgaidų savo interesams. Pavyzdžiui, jus smarkiai perpūtė, ir gydytojai jums paskyrė gulimąjį režimą - pasak žvaigždžių, tai labai tikėtinas scenarijus. Reikia išpešti kuo daugiau naudos iš tokios situacijos - paskambinkite tiems žmonėms, su kuriais seniai nebendravote, ir parašykite laiškus tolimiems draugams. Galite neabejoti, tokiu atveju per šias dienas jūs išgirsite tiek naujo, kiek nebūtumėte sužinoję, sveiki lakstydami po vakarėlius ir pristatymus. Sėkminga diena - antradienis.

Mergelę nustebins bendradarbiai, kurie iš geros širdies pasiūlys kelias dienas pailsėti nuo rūpesčių. Išnaudokite šią galimybę, kol vyresnybė neprieštarauja. O jei vis dėlto teks dirbti, vakarus skirkite savo malonumui - nueikite į baseiną, nupieškite miesto saulei leidžiantis etiudą, bet svarbiausia - ilsėkitės viešose vietose, kadangi jūsų, galimas dalykas, laukia naujos malonios pažintys. Sėkminga diena - penktadienis.

Svarstyklės turi vengti neteisingų sprendimų, kai jums reikės pasirinkti vieną iš kelių variantų. Kad padariniai nebūtų jums netikėti, "apsidrauskite" - pasitarkite su artimaisiais. Atsitiktinumai tyko kiekviename žingsnyje. Be to, žvaigždės prognozuoja Svarstyklėms padidėjusį traumatizmą. Tiesa, jos neturi omenyje chrestomatinės plytos, krentančios nuo stogo, bet lūžiai ir išnirimai visai galimi. Palankiausia diena - pirmadienis.

Skorpionas, kaip ir Avinas, veikiausiai išvengs visų netikėtumų. Tiesa, daro išlygą astrologai, šitaip bus tik tuo atveju, jeigu jūs patys neieškote pavojų ir nuotykių. Nenorite staigmenų - sėdėkite namuose, nevažinėkite it akis išdegę su automobiliu ir būkite itin mandagūs su laiptinėje sutiktomis senutėmis, kadangi kaip tik jos gali dabar paskleisti apie jus keistus gandus, kurie dar nežinia kaip atsilieps ateityje. Likimas jums bus palankus šeštadienį.

Šauliui staigmenos bus netikėtos tik iš pirmo žvilgsnio. Jūs veikiausiai rasite savo dabartinės padėties priežastį netolimoje praeityje. Jeigu viską nulėmė jūsų klaida, tai ją, nors ir labai keista, dar nevėlu ištaisyti, svarbiausia - nebijoti aplinkinių pasmerkimo ir neklausyti tų, kurie sako, kad "traukinys jau nuvažiavo". Šiuo sunkiu laikotarpiu sveikata jūsų neapvils - mėgaukitės savo puikia fizine forma, sportuokite. Sėkmė jūsų laukia antradienį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis