Netradiciniai bėgimai „The Color Run“ - jau ir Lietuvoje

Vasaros pabaigoje Lietuva prisijungs prie daugiau nei 30 valstybių, kuriose jau organizuojami netradiciniai 5 km bėgimai „The Color Run“.

Pirmoji spalvų ir sveiko gyvenimo būdo šventė įvyks rugpjūčio 30 d.Vilniuje.

„Per praėjusius metus „The Color Run“ tapo pasauliniu reiškiniu, apimančiu JAV, Europą, Aziją, Pietų Ameriką ir Australiją. Todėl nusprendėme, kad Lietuva neturi nuo jos atsilikti ir suskubome gauti licenciją iš šio judėjimo steigėjų. Mums tai pavyko ir dabar lietuviai galės vasarą išlydėti, o rudenį pasitikti būdami spalvoti nuo galvos iki kojų“, – sakė vienas iš renginio organizatorių Simonas Gedutis.

Anot jo, nors pastaruoju metu Lietuvoje smarkiai išaugo įvairių bėgimo renginių kiekis, tačiau šis gerokai išsiskiria iš kitų. Spalvų šventė, kurioje skatinama tiesiog gerai praleisti laiką. Būtent todėl „The Color Run“ bėgikai neturi jokių laiko limitų, o renginio organizatoriai nefiksuoja jų rezultatų.

„Svarbiausia, kad visi startavę, finišą pasiektų kuo labiau spalvoti ir, žinoma, būtų kaip įmanoma laimingesni“, – akcentavo S. Gedutis.

Norintieji tapti spalvotojo bėgimo dalyviais bilietus jau gali įsigyti „Tiketos“ prekybos sistemoje. Pradinė vieno bilieto kaina – 60 Lt. Jį įsigijęs renginio dalyvis ne tik galės startuoti „The Color Run Vilnius“ distancijoje, bet taip pat gaus gausų dalyvio rinkinį, įskaitant ir oficialius marškinėlius.

Planuojama, kad pirmajame tokio pobūdžio bėgime Baltijos šalyse dalyvaus apie 5 tūkst. žmonių. Bėgimo trasą ir spalvų festivalio programą organizatoriai žada paskelbti po poros savaičių.

Pats pirmasis „The Color Run” renginys įvyko 2012 m. sausio mėn. JAV. Jis buvo skirtas sveikai ir laimingai gyvensenai skatinti, siekiant suburti bendruomenės narius, ir paraginti juos dalyvauti bėgime „Happiest 5k on the Planet“.

„The Color Run“ nuo pat pirmojo debiuto sulaukė neįtikėtinos sėkmės. Šio bėgimo idėja tapo tokia populiari, kad spalvingasis maratonas jau vyko daugiau nei 200 miestų.

Daugiau informacijos apie „The Color Run Vilnius“ galima sužinoti interneto svetainėje www.thecolorrun.lt arba apsilankius jų paskyroje „Facebook'e“: https://www.facebook.com/TheColorRunLithuania.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis