Rasos grožio pokyčiai: plaukų patrigubėjo (FOTO)

29-erių metų Rasa kirpyklų vengia, o plaukus dažė prieš šešerius metus. Moteris teigia nerandanti to, kas jai patiktų. Tačiau drąsiai patikėjo savo plaukus grožio salono „Greenas“ kirpimo ir makiažo meistei Vikai Vaineikienei.

„Labai bijau nusivilti, tačiau tikiuosi pakliūti pas išties gerus specialistus. Net neįsivaizduoju, kokį kirpimą ar spalvą man išrinks. Viliuosi, kad šukuosena išliks moteriška ir plaukai nebus labai trumpi“, – prieš sėdant į kirpimo kėdę sakė Rasa.

Rasos grožio pokyčiai: prieš
Rasos grožio pokyčiai: prieš
DELFI / Tomas Vinickas

Pasak grožio specialistės V. Vaineikienės, prieš parenkant kirpimą ar plaukų spalvą, visada išklausinėjama, ką žmogus dirba, kaip leidžia laisvalaikį ir kokie jo lūkesčiai. Sužinojus, kad Rasa dirba policijoje, buvo nuspręsta dažyti ramia, natūralia spalva.

„Rasos plaukai labai ploni, gležni - jie niekada neatrodys gerai, jei bus iki pečių ar dar ilgesni. Tačiau plaukai natūraliai šiek tiek garbanojasi, todėl plaukus nukirpus trumpiau – iki smakro – ir šiek tiek iškarpius ne tik padidės jų apimtis, bet jie lengviau garbanosis“, – apie pakeitimus pasakojo V. Vaineikienė.

Plaukus nutarta dažyti šviesiai rudu atspalviu ir Holivude itin populiaria 3D technika. Taip nudažyti plaukai vizualiai tampa tankesni ir storesni. Spalva atrodo natūraliai: ties viršugalviu paliekama tamsesnė, plaukų galiukuose kiek šviesesnė – sukuriamas saulės nugairinimo įspūdis.

Plonų ir pažeistų plaukų svarbiausia nevarginti gausiu plaukų formavimo produktų kiekiu. Jie gali tik dar labiau pakenkti ar apsunkinti plaukus. Pasak V. Vaineikienės, šukuosenai suformuoti turėtų pakakti vos vienos priemonės.

„Ar priemonė kokybiška, atskirti labai paprasta. Net ir supurkšti laku ar sutepti putomis plaukai turi išlikti minkšti ir elastingi. Jei šukuosena sustingusi, baisu paliesti plaukus ar juos papurtyti, geriau tokios priemonės nenaudoti“, – patarė grožio specialistė.

Rasos gražios ir didelės akys, todėl nutarta jas paryškinti švelniu dūminiu makiažu. Lūpų dažų spalva už natūralią lūpų spalvą ryškesnė vos pora tonų.

Rasos grožio pokyčiai: po
Rasos grožio pokyčiai: po
DELFI / Tomas Vinickas

„Rezultatu esu labai patenkinta. Prieš pokyčius nežinojau, ko galiu tikėtis. Dabar labai džiaugiuosi, kad surizikavau. Be to, sužinojau daug naudingų patarimų, kaip prižiūrėti savo plaukus“, - pakilusi iš kirpimo kėdės džiaugėsi Rasa.

www.greenassalonas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis