Susitikinėju tik su milijonieriais: patarimai, kaip susirasti turtingą vyrą (FOTO)

Britė Nadia Essex net nebando slėpti: jai patinka tik labai gerai uždirbantys vyrai. Į vidutiniokus moteris nežiūri ir susitikinėja tik su milijonieriais.

Tačiau 32 metų Nadia teigia, kad svarbiausia vis tik ne pinigai. Ne ką mažiau svarbi meilė ir tarpusavio pagarba.

„Jei man rūpėtų tik pinigai, jau dabar galėčiau ištekėti už turtuolio. Tačiau aš ieškau pasakos. Noriu romantikos, didelės aistros, meilės, abipusės pagarbos ir, žinoma, kad jaunikis nebūtų be svaro kišenėje“, – atvirauja britė.

Moteris užaugo gana pasiturinčioje šeimoje, tačiau teko patirti ir nepriteklių. Buvo metas, kai šeima visko neteko - žlugo verslas, teko parduoti prabangius namus. Todėl Nadia sako, kad puikiai žino, kaip nori gyventi. Jai yra svarbus komfortas ir saugumas, kurį užtikrina pinigai.

„Noriu, kad mano vaikai gautų puikų išsilavinimą, visa šeima turėtume įsimintinas atostogas ir nereiktų sukti galvos, iš kur gauti pinigų. man patinka gyventi prabangiai ir turiu drąsos tą pripažinti“, – nesikuklina moteris.

Britės teigimu, turtingi vyrai yra didesni romantikai - jie dažniau džiugina staigmenomis ir dovanomis. Jų - brangių batų, rankinių ar papuošalų – Nadia jau yra gavusi ne vieną. Tačiau jai tai nekelia nuostabos. Pasak jos, nedaug uždirbantis vyras savo mylimąjai dovanoja gėles, o turtuolis vėrinį.

„Man patinka, kai mano vaikinas įžengia į kambarį ir aplinkinių žvilgsniai sustingsta. Mane jaudina turtingų vyrų galia ir pasitikėjimas savimi“, – sako Nadia.

Tačiau norint susirasti turtingą vyrą reikia pasistengti ir pačiai. Nadia negaili patarimų ir kitoms moterims.

„Visų pirma reikia lankytis tose vietose, kur renkasi milijonieriai. tai gali būti prabangūs restoranai, barai ar klubai. Man asmeniškai itin patinka Ascoto žirgų lenktynės. Čia susirenka daugybė žavių turtuolių. Naivu būtų lankytis vietiniuose baruose ir tikėtis, kad čia vieną dieną užsuks koks princas“, – pataria britė.

Antrasis jos patarimas - pačioms moterims reikia turėti pinigų ir siekti karjeros. Tik taip bus galima lankytis madinguose baruose, žaisti golfą ar stažuotis. Pati Nadia turi nuosavą verslą ir gyvena prabangiame Londono rajone.

„Turtingiems vyrams dažniausiai patinka protingos moterys iš jų aplinkos. Tad ir pačiai reikia būti nepriklausomai, gerai uždirbti ir atrodyti tarsi už milijoną“, – neslepia Nadia.

Tačiau milijonieriai, pasak moters, turi bendrą minusą - jų seksualinės fantazijos dažnai būna itin ekstremalios.

„Vienas mano vaikinas įsivaizdavo esantis Kristianas Grėjus. Kitas – darbe užimantis itin aukštas ir atsakingas pareigas – norėdavo, kad miegamajame jį žeminčiau ir muščiau. Trečią seksualiai jaudino mano aukštakulniai, o dar kitas prasitarė, kad norėtų išbandyti suaugusiųjų sauskelnes...“, – atvirauja britė.

Nadia Essex
Nadia Essex
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis