Ramintos grožio pokyčiai: iš mokinukės į Holivudo gražuolę (FOTO)

Raminta į grožio pokyčius atvykio tiesiai iš Klaipėdos. Mergina šiemet baigė mokyklą ir labai norėjo pasikeisti - juk prasideda naujas gyvenimo etapas. Naują įvaizdį jai padėjo sukuti grožio salono „Greenas“ kirpimo ir makiažo meistrė Vika Vaineikienė.

„Pati nežinau, ko noriu. Niekada su savo plaukais per daug neeksperimentavau: nei dažiau, nei kaip nors kirpau. Visada turėjau tvarkingą šukuoseną ir patrumpindavau tik galiukus. Pokyčių noriu ir kartu bijau. Labai nenoriu tapti blondine ar juodaplauke“, – savo lūkesčiais ir nuogąstavimais dalijosi Raminta.

Ramintos grožio pokyčiai: prieš
Ramintos grožio pokyčiai: prieš
DELFI / Tomas Vinickas

Vos atsisėdus į kirpimo kėdę mergina buvo nuraminta, kad labai trumpai jos tikrai nekirps. Ir plaukų spalvos kardinaliai nekeis.

„Ramintos labai gražūs ir sveiki plaukai. Būtų labai gaila juos drastiškai nukirpti. Plaukų daug, bet jie ploni, todėl taip pat negalima jų iškarpyti – pernelyg pūsis ir šiaušis. Gariausia išeitis – tik šiek tiek pakirpti galiukus“, – svarstė V. Vaineikienė.

Skaitomiausi straipsniai:
Sapnai mus įspėja apie artėjančias ligas
Jei tai darysite, plaukai bus stori ir žvilgantys žymios kirpėjos patarimai
Netradicinis daržininkas: kuo daugiau netvarkos, tuo sveikesnis sodas
Astrologė Rima: kam seksis iki pat rugpjūčio vidurio
Būna ir taip: meilę rado laidojimo biure

Taip pat merginai buvo patarta plaukus skirti ne per vidurį. Jis retai kam tinka ir turinčioms aukštą kaktą dar labiau ją išryškina. Geriau plaukus skirti šone.

„Vasara, todėl norisi plaukus šiek tiek pašviesinti, sukurti tarsi saulės nugairintų plaukų efektą. Tam geriausiai tinka taip vadinamas 3D plaukų dažymas. Plaukai dažomi keliais vienos spalvos atspalviais. Tai sukuria didesnės apimties iliuziją ir natūraliai saulės nugairintų plaukų efektą“, – apie ruošiamus pokyčius pasakojo V. Vaineikienė.

Grožio salono „Greenas“ kirpimo ir makiažo meistrė Ramintai sukūrė dienai ir vakarui tinkamą šukuoseną. Pakirptus ir nudažytus plaukus ji susuko ant suktukų. Tačiau iššukavus, stambias garbanas paliko tik plaukų galuose. Tokia šukuosena suteikia prabangos įspūdį, tačiau kartu yra žaisminga ir neįpareigojanti.

Ramintos grožio pokyčiai: po
Ramintos grožio pokyčiai: po
DELFI / Tomas Vinickas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis