4 porcijoms reikės:
1 kg. vištienos filė;
1 puodelio pasukų;
1 puodelio miltų;
1 arbatinio šaukštelio saldžiųjų paprikų miltelių;
1 arbatinio šaukštelio druskos;
Trečdalio arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų.
Vištienos filė supjaustykite vieno kąsnio gabalėliais. Gali būti ir šiek tiek stambesni.
Miltus, saldžiųjų paprikų miltelius, druską ir pipirus suberkite į maišelį ir gerai sumaišykite.
Vištienos gabalėlius merkite į pasukas ir dėkite į maišelį su miltais ir prieskoniais. Maišelį uždarykite ir gerai papurtykite - vištienos gabalėliai turi pasidengti miltais.
Skaitomiausi straipsniai:
Skaitytoja Indrė: per pusmetį numečiau 40 kg.(FOTO: prieš ir po)
Romantiškos R. Kalinkino idėjos vasariškam įvaizdžiui (FOTO)
Būdama 17-kos sužinojo, kad neturi vaginos (FOTO)
Architektas: greitai suręsti statiniai greitai ir sensta
Iš senelių paveldėti receptai – unikaliausias turtas. RECEPTAI
Vištieną ištraukite ir sudėkite ant kepimo popieriaus. lukterėkite kelias minutes, kol miltai ant vištienos virs miltų pasta.
Per tą laiką gilią keptuvę pripildykite iki pusės augalinio aliejaus ir užkaiskite.
Palaukite, kol aliejus ims virti ir sudėkite vištienos gabaliukus. Apskrudinkite iš abiejų pusių.
Sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Kepkite apie 30 minučių.
Nukelkite dangtį ir padidinkite ugnį. Maišant leiskite vištienai apskrusti.
Traškius vištienos gabaliukus iš keptuvės išimkite ir sudėkite ant popierinio rankšluosęio ar sarvetėlės - tegul susigeria riebalai.
Sveikiausia patiekti su šviežių daržovių salotomis.