10 grožio gudrybių, praversiančių kiekvienai

Žinant kelias kitų jau išbandytas ir įvertintas grožio rutinos gudrybes, bus kur kas paprasčiau ir greičiau susikurti stilingą šukuoseną ar tinkantį makiažą. O į vakarėlį po darbo išsiruošite vos per 15 minučių.

1. Suteikite žvilgsniui žavesio naudodamos 2 blakstienų tušus. Pirmuoju –juodu nedažykite blakstienas nuo šaknų iki galiukų. Šiam išdžiuvus, blakstienų galiukus patepkite antruoju – spalvotu. Žvilgsnis taps išraiškingesnis ir ypač gražiai atrodys prieš saulę.

2. Jei plaukai neklauso, susukite juos į nerūpestingą kuodą. Sutvirtinusios jį gumele ar segtukais, perriškite spalvinga skarele. Tokia atsaini šukuosena atrodys dar stilingiau, jei užsidėsite didelius apvalius akinius nuo saulės.

3. Brėžti ploną liniją ties blakstienomis lengviau pieštuku, tačiau juo sunku gražiai užriesti kampučius. Išeitis – derinti skirtingas priemones. Liniją brėžkite minkštesniu akių pieštuku, o kampučius nupieškite skystu kontūru. Žvilgsnis atrodys gundantis ir paslaptingas.

Skaitomiausi straipsniai:
5 liekninamosios arbatos - per savaitę 5 kg
Sekso traumos — kokios dažniausios?
Vienos nakties nuotykis baigėsi 25 metų santuoka
Kojų depiliacija: ką daryti, kad plaukai augtų vis plonesni
Gatvės mada: ką dėvi stilingos paryžietės (FOTO)

4. Pasiruošti vakarėliui galima vos per 15 minučių. Išbandykite prabangiai atrodantį ir greitai padaromą akių makiažą. Sutvarkykite antakių formą specialiomis šukutėmis. Akių vokus patekite švelniais rusvais šešėliais. Nubrėžkite liniją ties blakstienomis blizgučiais praturtintu skystu kontūru. Šias nudažykite dviem sluoksniais tušo. Blizgučiai gražiai mirgės vakaro šviesose, suteiks žvilgsniui viliokiškumo.

5. Kaip pasidaryti stilingą, profesionalumo įvaizdį suteikiančią šukuoseną? Suriškite plaukus į ponio uodegėlę ir sutvirtinkite perregima plastikine gumele. Atskirkite ploną plaukų sruogą, apvyniokite ją aplink uodegėlę, paslėpdamos plaukų gumelę. Sruogos galiuką prisekite nedideliu smeigtuku. Aukštai sukelti plaukai išryškins veido bruožus, o paslėpta gumelė atrodys kur kas solidžiau nei matoma.

6. Greitas ir gundantis įvaizdis nešiojančioms akinius. Perskirkite plaukus, kad viename šone jų būtų daugiau. Tuomet suriškite glotnų kuodą pakaušio apačioje. Paryškinkite blakstienas ir užsidėkite akinius. Lūpas kruopščiai nudažykite sodria raudona spalva.

7. Kad žvilgsnis atrodytų gyvas, patepkite vietą po antakių linkiu žėrinčiais šešėliais. Tai ypač rekomenduojama brandesnio amžiaus moterims. Žėrintys šešėliai akcentuos antakių arką, atrodysite jaunatviškiau.

8. Ištrinkusios galvą, plaukus sudrėkinkite purškiamu kondicionieriumi, kuris kartu ir fiksuoja šukuoseną. Tuomet minutėlę padžiovinkite šalta oro srove. Supinkite plaukus į vieną ar porą kasų. Pabaikite džiovinti pakaitom šalto ir karšto oro srovėmis. Išleiskite plaukus. Turėsite elegantiškas ir šiek tiek valiūkiškas bangas.

9. Išbandykite įvairių spalvų skystus akių kontūrus, dabar jie ypač madingi. Teisingai parinktas atspalvis išryškins jūsų akių spalvą. Mėlynakėms – bronzinis, žaliaakėms – violetinis, rudakėms – tamsiai mėlynas ar žalias.

10. Leiskite odai atsigauti ir kvėpuoti, šiltu oru naudokite mažiau makiažo ir pudros. Pasirinkite vieną akcentą: antakius, akis, lūpas ar skruostus. Norėdamos užmaskuoti veido trūkumus (dėmes, raudonį ar paakius) patepkite juos maskuokliu, tačiau nedenkite viso veido makiažo pagrindu. Svarbiausia atrasti savo odai tinkamą atspalvį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis