G. Savickas ir M. Repšys – pagrindiniai herojai nuotykių komedijoje

Komiškais vaidmenimis išgarsėjęs aktorius Giedrius Savickas ir banditų rolėmis – Marius Repšys, pirmą kartą susitinka viename filme.

Abu aktoriai kuria pagrindinius vaidmenis nuotykių komedijoje „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“.

Giedrių Savicką ir Marių Repšį pasirinkome todėl, kad jie abu yra gavę Sidabrinių gervių apdovanojimus. Ir mes tikimės, kad jų gautos gervės mūsų filmui kažką duos“, – juokauja Simonas Aškelavičius, vienas iš filmo režisierių. Filmą „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ jis kuria kartu su režisieriumi Ričardu Marcinkumi.

Nuotykių komedija pasakos apie du draugus – Saulių ir Paulių, kurie gyvena mažame miestelyje. Jų dienos panašios viena į kitą – dirbdami smulkius darbus jie užmušinėja nuobodulį. Tačiau kartą jie įsivelia į tokį nuotykį, po kurio jų gyvenimai jau nebegali likti tokie patys.

Patys scenarijų rašę režisieriai sako, kad filmas bus skirtas įvairaus amžiaus žiūrovui . „Meilė, nuotykiai ir jokių keiksmažodžių. Siekiame, kad šis filmas būtų ne tik pramoga ir proga pasijuokti, bet ir įkvėptų žmones, paskatintų juos peržvelgti savo gyvenimus, suteiktų gerą emociją, kuri liktų išėjus iš kino salės“, – sako Ričardas Marcinkus, kitas filmo režisierius ir prodiuseris.

Organizatorių nuotr.
Jis atskleidžia, kad filme pasirodys daug žinomų aktorių: Eglė Gabrėnaitė, Rita Žliobaitė, Evaldas Jaras, Rolandas Dovydaitis, Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas, Bernadeta Lukošiūtė, taip pat Leonardas Pobedonoscevas bei Šorena Džaniašvili.

Giedrius Savickas – Lietuvos jaunosios kartos teatro, kino ir televizijos aktorius. Didžiausio populiarumo susilaukė vaidindamas televizijos parodijų laidoje „Dar pažiūrėsim“. Aktorius vaidino filmuose „Lietuviškos grožybės“ (2005) , „Valentinas vienas“ (2012), „Kaip pavogti žmoną“ (2013), taip pat televizijoje, serialuose „Garbės kuopa“, „Moterys meluoja geriau“, laidoje „Dviračio šou“ ir kitose. Giedriui Savickui 2013 m. įteikta „Sidabrinė gervė“ už antraplanį vyro vaidmenį kine.

Marius Repšys – kino ir teatro aktorius, vaidina Nacionaliniame dramos teatre. Už geriausią antraplanį vaidmenį Oskaro Koršunovo režisuotame spektaklyje „Išvarymas“ apdovanotas „Auksiniu scenos kryžiumi“. 2012 m. gavo „Sidabrinę gervę“ kaip geriausias aktorius. Marius Repšys vaidino filmuose „Porno melodrama“ (2011), „Bergenas“ (2009), „Savižudis“ (2008), „Man septyniolika“ (2007),“Redirected“ (2014) ir kituose, kuria epizodinį vaidmenį žinomame norvegų seriale „Lilyhammer“.

Filmo premjera visoje Lietuvoje numatyta 2015 m. vasario 6 d. Daugiau naujienų apie filmą: https://www.facebook.com/sauliusirpaulius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis