Horoskopas rugpjūčio mėnesiui - sėkmė visai čia pat

Visame pasaulyje gerai žinomas astrologas Bernardas Fitzwalteris sudarė horoskopą rugpjūčiui. Viskas, kas laukia mūsų paskutinį vasaros mėnesį – specialiame „Elle“ horoskope.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Karalienė Marija Antuanetė – despotės motinos ir paskalų auka (FOTO)
- Figūrą koreguojančios suknelės iki 100 Lt (FOTO)
- Horoskopas 07.31-08.07: ir naujų pažinčių, ir konfliktų tikimybė
- Kaip atsikratyti pelėsio ir purvo tarpuose tarp plytelių?
- Aštriai marinuoti agurkėliai

LIŪTAS (liepos 23 diena – rugpjūčio 23 diena)

Liepos pabaiga nuostabi! Žinoma, juk Saulė vėl įėjo į jūsų ženklą, tačiau šį kartą – pirmą kartą nuo 2003 metų – jaučiasi didingasis Jupiteris. Be to, ne už kalnų ir рilnatis. Jūs jaučiate, kad grįžote į savo vietą, jaučiate energiją ir valdžią, kuri jums teisėtai priklauso. Visą likusią vasarą galite daryti viską, ko tik panorėsite. Būkite tikri: jūsų laukia sėkmė! Taigi, nuo ko pradėsime?

MERGELĖ (rugpjūčio 24 diena – rugsėjo 23 diena)

Draugiški santykiai pradeda peraugti į kažką daugiau. Jūs suprantate, kad būtų protingiau šį ryšį nutraukti ar bent jau nustatyti elgesio ribas. Tačiau vietoj to nusprendžiate nuslėpti savo romaną nuo pašalinių akių – tai, kaip žinia, jausmams tik suteikia aštrumo. Lemiama akimirka neišvengiamai ateis rugpjūčio viduryje. Iki to laiko jūs pagaliau apsispręsite, ką norėtumėte išsaugoti ir su kuo išsiskirti visiems laikams.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24 diena – spalio 23 diena)

Artimiausios savaitės bus pažymėtos ilgai lauktos emocinės ramybės. Jūsų ženkle net septynis mėnesius praleidęs nuožmusis Marsas pagaliau leidžiasi į kelionę, o kartu su juo išeina ir pyktis, nekantrumas bei ambicijos, neleidusios jums ramiai įvertinti to, kas vyksta. Jūs matote, kad vėl galite priimti visus argumentus „už“ ir „prieš“, taip pat sugebate priimti idėją, nesistengdami pritaikyti jos pagal save. Širdyje viešpatauja lengvumo, laisvės ir pusiausvyros jausmas – būtent taip, kaip ir turi būti pas Svarstykles!

SKORPIONAS (spalio 24 diena – lapkričio 22 diena)

Galime vėl į dienos šviesą ištraukti pernai metų pabaigoje geresniems laikams atidėtus planus ir pabandyti juos įvertinti iš naujo. Tarsi rausdamiesi garderobo gilumoje jūs aptiksite seniai pamirštus daiktus ir nustebsite: apie ką gi jūs galvojote, juk seniai reikėjo juos išmesti! Tačiau tarp jų yra ir tokių, kurie paprasčiausiai pralenkė laiką ir dabar tiesiog išmušė jų valanda.

ŠAULYS (lapkričio 23 diena – gruodžio 21 diena)

Šauliams itin svarbus įkvėpimas. Grandiozinės idėjos – tai statybinė medžiaga, iš kurios jūs stengiatės sukurti kasdieninę realybę. Bet kokį jos aspektą galima atsekti iki pat pirmapradžio užmanymo, aiškiai iškilusio prieš jūsų vidinį žvilgsnį – kokia paslaptimi tai bebūtų jūsų aplinkiniams. Artimiausiomis savaitėmis jums kils įspūdinga mintis, kuri taps leitmotyvu ne tik šiems metams, bet ir tolimesnei ateičiai.

OŽIARAGIS (gruodžio 22 diena – sausio 20 diena)

Perdėtas susitelkimas į tam tikrą tikslą verčia jus tikėti, kad šioje istorijoje įmanoma tik viena išeitis, nors iš tikrųjų jų daug. Leiskite sau išsirinkti ir pamatysite, kad ateitis – ne glotnus virpstas, ant kurio viršaus laukia trokštamas atpildas, o greičiau jau medis su daugybe šakų bei šakelių. Ant kiekvienos jų – lapas, pumpuras, žiedelis, o galbūt net ir vaisius. Jie šildosi saulės spinduliuose ir kiekviename slypi sava galimybė. Ir vis dėlto, visi jie lieka vieno medžio dalimi. Susimąstykite: ateitis kur kas platesnė nei jūs manote!

VANDENIS (sausio 21 diena – vasario 20 diena)

Kartais jūs būnate tokie nepriklausomi, kad tai jau pradeda veikti prieš jus. Dabar kažkas, kas nuoširdžiai linki jums gero ir stengiasi padėti, suteikia jums šansą, tačiau jūs užsispyrusiai tvirtinate, jog būtina viską pasiekti savarankiškai, kitaip niekas nesiskaito. Nepamirškite, kad žmonės dažnai didelių dalykų siekia drauge ir sau, ir aplinkiniams – tai būtent toks atvejis.

ŽUVYS (vasario 21 diena – kovo 20 diena)

Liepos pabaigoje jūsų laukia lengvas kelias į sėkmę – žinoma, jūs griebsitės šios galimybės. Dabar jums truputį gėda – jūs pasielgėte taip, kadangi to tikrai norėjote, ar paprasčiausiai todėl, kad pasitaikė sėkminga galimybė? Nežadėkite sau ateityje atmesti panašius pasiūlymus – tai nieko neduos, nepadės ir noras pakelti kartelę, kad dirbtumėte dar sunkiau. Jums reikalingas ne lengvas kelias ir ne sunkumai – jums reikia kažko visai kito.

AVINAS (kovo 21 diena – balandžio 20 diena)

Kodėl vos jums pavyko išsisukti iš sudėtingos situacijos, jus neišvengiamai traukia vėl į ją sugrįžti? Nejaugi norite sau įrodyti, kad iš tikrųjų esate laisvi ir galite daryti viską, ką panorėję? Arba galbūt laikotės nuomonės, kad galite ištaisyti praeities klaidas ir taip paveikti ateitį? Grįždami vėl ir vėl atgal jūs – kaip jums to benorėtųsi – visiškai nedemonstruojate savo laisvumo, o štai klaidų taisymas tai jau ne jūsų reikalas. Metas judėti pirmyn.

JAUTIS (balandžio 21 diena – gegužės 20 diena)

Turite trokštamą tikslą, tačiau yra ir žmogus, tvirtinantis, kad to pasiekti jums nepavyks. Jūs pradedate derėtis, tariatės dėl sąlygų ir siūlote abipuses nuolaidas, kad tik gautumėte tai, ko trokštate. Tačiau tą patį – tik mažiau vargstant – galėjote pasiekti dar pernai metais. Kam taip stengtis dabar? Galbūt jūs jaučiate, kad tada praleidote savo šansą ir bandote, kol įmanoma, pasivyti tai, kas buvo praleista. O galbūt tikrąjį malonumą jums teikia pats pergalės ir laimėjimo faktas?

DVYNIAI (gegužės 21 diena – birželio 21 diena)

Panašu, kad jūsų laukia vienas maloniausių momentų šiais metais. Jūsų gyvenime atsiras laisvo laiko – tai tikra retenybė! – ir naujas pažįstamasis, su kuriuo galima jį praleisti. Ko dar daugiau galima norėti? Pakanka jums atsidurti vienoje vietoje ir pasaulis tarsi išnyksta. Jeigu tai vertintume praktiškumo ir realizmo požiūriu, matyt, ant to būtų sunku sukurti ilgalaikius santykius. Tačiau neverta užbėgti taip toli įvykiams už akių. Gyvenkite šia akimirka mėgaukitės ja!

VĖŽYS (birželio 22 diena – liepos 22 diena)

Artimiausiomis savaitėmis įvykiai, panašu, pasisuks priešinga linkme. Ten, kur anksčiau buvo apribojimai, atsiras veiksmų laisvė. Ten, kur gyvenimas stūmė į priekį prieš jūsų valią, jūs galėsite užimti patogesnę ir naudingesnę poziciją. Jūs ir vėl jaučiatės padėties šeimininke. Jeigu norite, galite tiesiog nieko neveikti. O juk visiškai neseniai apie tai negalėjo net būti kalbos...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis