Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Astrologė Saulė: darbo horoskopas 12 Zodiako ženklų (metams)
- Užuolaidų paieška: kaip išsirinkti tinkamas?
- Ką vyro ūgis byloja apie jo seksualumą
- 8 kasdien naudojami daiktai, kurie yra purvinesni už tualetą
- Trapios pusryčių bandelės - vos per 30 min.
Maždaug 5 puslitriniams stiklainiukams reikia:
1,5 kg agurkų,
4 didesnių svogūnų,
450 gr. cukraus,
300 ml. 9 % acto,
4 v.š garstyčių grūdelių,
3 v.š. druskos,
0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų,
3 v.š. smulkintų krapų.
Kaip gaminti
* Svogūnus ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais. Berti į puodą, supilti actą, berti druską, cukrų, garstyčių grūdelius, pipirus. Viską maišant užvirinti. Nuo užvirimo virti 12 min. ant karštos ugnies.
* Kadangi mano agurkai buvo šiek tiek peraugę ir minkštesni, man pakako virti apie 10 min. - jie labai greitai suminkštėjo. 3 min. prieš baigiant virti suberti krapus.
* Supilstyti į sterilius stiklainiukus. Skanaus!
P.S. Laukiu žiemos, kada galėsiu paragauti mišrainės. Net tik ką išvirusi ji buvo labai skani.