Ar ilgai JAM pavyks nuslėpti nuo JOS, kas jis yra iš tikrųjų

Mūsų gyvenimo istorijos tokios skirtingos ir margos – pripildytos džiaugsmo ir liūdesio, netekčių ir atradimų, sėkmių ir nusivylimų, meilės ir skausmo, juoko ir ašarų... Tik ko jos būtų vertos be ypatingo prieskonio – nekasdieniškų kasdienybės valandų, kurios atperka dienų kartėlį ir ilgam įstringa atminty.

Jaukus laikas, praleistas su įdomia knyga, kurios puslapiuose papasakota istorija galėjo nutikti ir Tau...

Susan Wiggs „Vasarnamis prie ežero“

Jei pasitikėsi savo širdimi, visada žinosi, kas esi...

Kiekvieną vasarą Keitė Livingston atvažiuoja į šeimos vasarnamį prie ežero, čia taip paprasta būti laimingai. Bet šiemet atostogos bus ne tokios smagios: Keitė neteko darbo ir jaučiasi kaip niekad vieniša, leisdama dienas tik su maištaujančiu sūnumi. Netikėtai jų kasdienybę paįvairina naujasis kaimynas Džei Di. Vieniša mama Keitė nieko nežino apie šio vyro praeitį, tačiau atsiduoda atostogų romanui ir mėgaujasi aistra.

Atokus namelis prie ežero – Džei Di priebėga nuo įkyraus visuomenės dėmesio. Bendraudamas su Keite ir jos paaugliu sūnumi vyras atgauna dvasios ramybę ir gebėjimą džiaugtis mažais dalykais. Tik ar ilgai pavyks nuslėpti, kas jis yra iš tikrųjų?

Susan Wiggs žmonių tarpusavio santykius vaizduoja meistriškai subtiliai.
Jodi Picoult

Wiggs talentas visa jėga atsiskleidžia įtikinamais romano veikėjų paveikslais ir tuo, kad ji pripažįsta šeimos, susijusios kraujo ir kitais ryšiais, svarbą.
Library Journal

Su tikram meistrui būdingu lengvumu Wiggs kuria sudėtingus romano veikėjų paveikslus… Netikėta ir nuoširdi meilės istorija.
Publishers Weekly

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis