Pristatomas vestuvių sezonas!

* Keturios koledžo laikų draugės ir vestuvių sezono išbandymai.
* Mažyčiai paklydimai ir didžiulės pagundos... nuplėšti smokingą nuo geriausio draugo, pasiduoti chemijai ir ištekėti už kito...
* Visa tai galima ištverti tik kartu...

Aimee Carson „Netikėtas vestuvių svečias“

Pirmasis serijos „Vestuvių sezonas“ romanas

Nustebai mane pamačiusi?

Didžiausias Risės Maikals košmaras išsipildė – ją, vilkinčią nuotakos suknele, už rankos sučiupo jos neįtikėtinai patrauklus buvęs vyras. Negana to, jos tobulasis sužadėtinis atšaukia vestuves!
Risė metų metus bandė pamiršti savo nesėkmingą santuoką su Meisonu Hiksu. Taip, trauka tarp jųdviejų buvo neįtikėtina, bet gyventi pasikliaujant vien geismu per daug rizikinga. Ir ką dabar daryti paliktai nuotakai, kai vyras, kurio ji niekaip negalėjo pamiršti, sugrįžta į jos gyvenimą dar patrauklesnis nei kada nors anksčiau?

Greičiausiai Meisonas, lyg inkaras, nusitemps ją į jūros dugną, bet argi didelė nuodėmė patirti mažytį nuotykį?

Amy Andrews „Mergina, kurios tikrai nenorėtum vesti“

Antrasis serijos „Vestuvių sezonas“ romanas

Pakalbėkime apie mokslą...

Samuelis Takeris yra paskutinis vyras žemėje, su kuriuo mokslininkė Kesė Barklai norėtų susitikinėti. Taip, jis nuostabus, bet per daug pasipūtęs ir mano, kad skaičius Pi yra gaivus popiečio desertas. Tačiau per draugės Risės neįvykusių vestuvių vakarėlį Takeris pakviečia Kesę šokti ir ji kažkodėl ištaria taip.

Takeris jau priprato, kad žmonės jį laiko raumenų kalnu, neturinčiu smegenų, ir yra nusiteikęs gerai pasilinksminti viliodamas Kesę. Bet pabendravęs su mergina supranta, kad šįkart teks pasitelkti ne tik savo vėjavaikiškumą. Ar pavyks jam įtikinti Kesę, kad meilė ir aistra neturi nieko bendra su logika, o visa ko pagrindas – paprasčiausia chemija?

Heidi Rice „Pašėlusi pamergė“

Trečiasis serijos „Vestuvių sezonas“ romanas

Kai ji labai, labai bloga... gyvenimas darosi smagesnis!

Džina Karington moka linksmintis. Tačiau praleidusi naktį su draugės broliu Karteriu, kuris nepaiso jokių ribų gyvenime, Džina supranta, kad ir pati peržengė savąsias.

Po metų, ruošdamasi draugės vestuvėms, Džina ir vėl susitinka Karterį. Ir ją užvaldo įkyri mintis praleisti jo glėbyje dar vieną naktį. Karteris vienišas, žavingas, bet po ramaus pietiečio kauke slepiasi nesutramdoma prigimtis, kurios net ir Džinai nepavyktų prisijaukinti. Nelaimei, mergina turi paslapčių, kurių negalės slėpti amžinai. Ar abipusė trauka padės išlaikyti Karterį šalia savęs, kai tos paslaptys ims kilti į paviršių?

Kimberly Lang „Paskutinis iš jaunikių“

Paskutinis serijos „Vestuvių sezonas“ romanas

Marnės Prais patarimai, kaip išgyventi pamergės depresiją:

1. Susirask naują vyrą.
2. Susirask naują darbą.
3. Kai apninka abejonės, išgerk vyno!

Matydama, kaip trys jos geriausios draugės įsimyli, Pietų gražuolė Marnė Prais jaučiasi taip, tarsi būtų vienintelė vieniša mergina pasaulyje. Laimei, ji jau rado sprendimą – vienos nakties nuotykį su Dilanu Bruksu. Dar joks vyras neatrodė gražiau su juodu smokingu, bet Marnė trokšta jį tik nuvilkti.
Dilanas visuomet elgiasi apgalvotai, o flirtuoti su savo buvusiosios geriausia drauge būtų be galo kvaila. Net jei Marnei pavyks įrodyti, kad rizikuoti verta, jis dar nėra pasirengęs atsisakyti viengungiško gyvenimo...

Nepraleisk progos nuotaikingai praleisti laiką su “Vestuvių sezonu“!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis