7 komplimentai, kuriuos nori išgirsti vyrai

Manoma, kad moterys myli ausimis. Psichologai tvirtina, kad ir vyrai myli ausimis, tik ne visos moterys sugeba parinkti tinkamus žodžius.

Skaitomiausi straipsniai:
- Geriausios liekninančios iškrovos dietos – per dieną ištirps iki 3,5 kg
- Vestuvių Italijoje rengėja: tai visiškai kitokia šventė nei Lietuvoje
- Receptas, kad nagai augtų greičiau ir būtų tvirtesni
- 6 Sarah Jessicos Parker stiliaus paslaptys
- Greitas pyragas su uogomis

Dailiosios lyties atstovėms patiks bet koks komplimentas – šiurkštesnis ar rafinuotesnis (Egipto faraonų laikais moterų akis lygindavo su brangakmeniais, visaip jas liaupsindavo), su vyrais kiek sunkiau. Svarbu nepažeisti daugelio tabu ir nepersistengti.

Taigi pradėkime nuo to, ko niekada negalima sakyti vyrams

Pirma: ak tu mano zuikuti, kreiptis jį „mažiuk“, „kiškeli“ – tokių žodžių jūsų leksikone neturi likti. Antra, nereikia banalybių – kaip tu gražiai apsirengei ir pan. Trečia, klausimų, rodančių, kad kažko nežinote (Kas toks Gadaffi?). Suprantama, neprivalote visko žinoti, bet jeigu politika ir futbolas – ne jūsų arkliukas, geriau patylėti arba su šypsena mestelėti kokią bendro pobūdžio frazę. Pavyzdžiui, pajuokauti, kad esate kitos srities ekspertė. Domėjimasis astrologija ir okultizmu irgi gali jums pakenkti – pagal statistiką, tik 7 proc. vyrų tiki astrologų prognozėmis, o jomis tikinčias moteris laiko neprotingomis.

Tabu sąraše – prisiminimai apie savo buvusiuosius, kritika jo mamai, kad šioji ir tris kartus būtų neteisi, nuolatinis klausinėjimas „ar tu mane myli“, taip pat jo dovanų kritika. Niekada negalima kritikuoti dėmesio ženklų, antraip vietoje rožių reikalaudami lelijų rizikuojate tapti moterimi, kuriai niekada nedovanoja gėlių.

Labiausiai paplitusios klaidos – vyro kritika prie žmonių, nenoras jį išklausyti, tik kalbėti, taip pat bandymas nuo pat pirmų pasimatymų prisiimti lyderės rolę. Šios klaidos nubrauks visas aistringas jūsų santykių akimirkas.

Svarbiausia, kas vienija visus vyrus, nepriklausomai nuo statuso ir įpročių, – savo reikšmingumo patvirtinimas. Padrąsinkite jį, pakelkite savivertę, palaikykite – tai svarbiausia kiekvienos išmintingos moters užduotis. Svarbu ir per daug negirti, kad nepaskatintumėte didybės manijos.

Taigi ką nori išgirsti vyrai?

Kokie komplimentai gali jį paskatinti pasąmoningai linkti prie jūsų ir jaustis su jumis saugiai ir komfortiškai?

Visų pirma, bet koks vyras, net pats infantiliausias, visada ir visur ieško savo stiprybės patvirtinimo, jo puikiausių savybių įvertinimo, todėl net jam atsukus stiklainio dangtelį, nepagailėkite komplimento. Net jei jis nesureagavo, žinokite, kad taip nėra – jis patenkintas.

Bet koks jo veiksmų, žodžių, dovanų vertinimas turi būti neatsiejamas nuo nuoširdžios šypsenos ir amžinos frazės: „Mielasis, tai nuostabu.“ Jei kalbama apie seksą, irgi galima. Komplimentai, pabrėžiantys seksualumą, dar viena vyrų mėgstama tema. „Man dar niekada nebuvo taip gerai“ arba „Tai geriausias seksas mano gyvenime“ – galima sakyti, ypač jeigu tai tiesa ir jeigu aplinkybės palankios taip pasakyti.

Juokitės iš jo pokštų. Humoro jausmas – pagrindinis proto rodiklis, todėl kiekvienam vyrui malonu būti gebančiu sužavėti savo protu. „Mielasis, juokiausi iki ašarų. Negaliu pamiršti, kaip tu pasakei...“

Pasitelkite klasikų, režisierių patirtį. Vienas geriausių komplimentų – iš kino filmo „Zoro legenda“, kur Catherine Zeta-Jones, gelbėdamasi, pataikavo piktadariui: „Kai tu stovi taip arti, man užgniaužia kvapą.“

Jei norite kažko paprašyti, padarykite tai, pasakius komplimentą – tai aukščiausias pilotažas. Pavyzdžiui: „Nenoriu įkyrėti, bet geriau už tave niekas nepadarys.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis