Kauno dizainerės kolekcijoje – koliažus primenančios rankinės

Spalvingos rankinės, kurių kiekviena pasakoja vis kitą istoriją.

„Rankinės, kurios pasakoja“, - taip stebėdamos dizainerės Rasos Rožinskienės pirmosios autorinių darbų kolekcijos „Pasipuošti širdį...“ pristatymą sakė žinomos Kauno moterys. Ne viena jų trečiadienio vakarą tapo ir modeliu, pademonstravusiu rankų darbo originalius koliažus primenančius kūrinius.

Organizatorių nuotr.
„Dvi rankines specialiai sukūriau vaikinams. Norėjosi parodyti, jog jie kasdienai svarbius daiktus taip pat gali nešiotis ne nuobodžiuose masinės gamybos portfeliuose, o įdomiuose vienetiniuose krepšiuose“, - sakė R. Rožinskienė.

Organizatorių nuotr.
Visi jos darbai – nesikartojantys. Kadangi autorė rankines kuria tarsi koliažus, niekuomet nebūna aišku, kas tąsyk „gims“.

Organizatorių nuotr.
„O ir tokių pačių detalių, kurias jau kartą panaudojau, rasti nebeįmanoma“, - sakė R. Rožinskienė.

Organizatorių nuotr.
Jos darbai – spalvingi, šarmingi ir pasakojantys istorijas. R. Rožinskienė sako per metus sukurianti dvi kolekcijas – žiemos ir vasaros. Tik kelerius metus aktyviai kūryba užsiimanti kaunietė iki šiol jų nebuvo viešai pristačiusi.

Organizatorių nuotr.
Kolekcija buvo suskirstyta į tris dalis, turinčias pavadinimus – „Prisiminimai“, „Gėlės“ ir „Žuvys“. Iš viso publika išvydo 32 kūrinius.

Organizatorių nuotr.
Kauno senamiestyje nutiestu kilimu žingsniavo vestuvių ir renginių planuotoja Kristina Kaikarienė, dainininkė Urtė Šilagalytė, „Mis Lietuva 2013” Rūta Mazurevičiūtė, varlyčių dizainerė Gintarė Ačaitė, papuošalų dizainerė Elvyra Monginienė, šokėja, TV projekto „Šok su manim“ nugalėtoja Sandra Kniazevičiūtė, vestuvių planuotoja Inga Budrienė, grožio salono savininkė Ieva Brukienė, renginių organizatorė Eglė Čiurlionytė, dainininkė Gabrielė Grygolaitytė – Vasha, renginių organizatorius Paulius Šiupienius ir kirpėjas Karolis Murauskas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis