Nauja lietuviška kosmetika domisi ir žinomos moterys

Populiarėjant sveikai gyvensenai, atsigręžiama į tai, kas natūralu, sveika ir ekologiška.

Naujos VIVI parduotuvės atidarymo metu, garsios Lietuvos moterys - Erika Vitulskienė, Gražina Baikštytė, Laura Imbrasienė, Aistė Jasaitytė-Čeburiak, Kristina Savickytė-Damanskienė, Sandra Daukšaitė-Petrulienė, Neringa Mažeikienė, Zita Kelmickaitė ir kiti svečiai turėjo galimybę mėgautis natūraliais VIVI kosmetikos aromatais, išbandyti unikalius, rinktinėmis žolelėmis, egzotiškais vaisiais, kvapniuoju medumi, vertingais aliejais bei kitomis veikliosiomis medžiagomis praturtintus produktus, išgirsti apie naujausius „Medaus“ linijos kremus.


Aktorė Kristina Savickytė-Damanskienė

VIVI kosmetikos ir buities priemonių kūrėjos Romos Macikienės tikslas - gaminti sąžiningai, t.y., taip, kad kosmetika nekenktų sveikatai ir suteiktų maksimalų efektą.


Aktorė Gražina Baikštytė

“Naudojam visas medžiagas, kurias naudoja visi ekologiškos kosmetikos kūrėjai, bet nebijome ir naujausių technologijų būdu pagamintų ingredientų, kurie dažnai taip pat gaminami iš augalų, tačiau duoda kosmetikos gaminiams gerą efektą”, - užtikrina kosmetikos kūrėja.


Besilaukianti Erika Vitulskienė

VIVI kūrėjai gerai pažįsta ir žavisi augalų pasauliu, todėl jų kosmetika pagaminta iš augalinių aliejų, natūralių augalų ekstraktų. Ją kuriant naudojami tik garsiausiose Šveicarijos, Prancūzijos, Italijos ir Vokietijos laboratorijose sukurti saugūs ingredientai, kurių veiksmingumas įrodytas tyrimų metu. Natūralūs ajurvedinių žolelių ekstraktai, eteriniai aliejai vežami net iš Indijos, turinčios gilias grožio puoselėjimo tradicijas.


Laura Imbrasienė

“VIVI kosmetika skirta bet kokio amžiaus žmonėms, turintiems net išskirtinių poreikių. Mūsų kremai padeda moterims ilgai išlikti jaunatviškomis ir žaviomis, šampūnai – be pagrindinių savybių dar ir stimuliuoja plaukų augimą, pastos – ne tik valo, bet ir skatina dantų emalės atsinaujinimą.


Aistė Jasaitytė-Čeburiak

Moterys dažnai naudoja natūralią kosmetiką, tačiau neretai namus valo agresyviomis buitinėmis cheminėmis priemonėmis, kurios kenkia sveikatai. Todėl nusprendėme patys gaminti ir buitines priemones, kad mūsų klientės turėtų galimybę namus prižiūrėti nekenkdamos savo ir savo namiškių sveikatai. VIVI siūlo itin platų – beveik 200 produktų asortimentą tiek savo kūno priežiūrai, tiek – saugiam namų švarinimui”, - pasakoja R. Macikienė.

Nuotraukos - Dariaus Tarėlos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis