Šparaginės pupelės žiemai

Prisipirkau galybes pupelių. Dalis keliavo į šaldiklį, dalis - į stiklainius.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Magda Gėbels – pirmoji Hitlerio ponia, nužudžiusi savo vaikus
- 10 daiktų, kurie bus madingi ir šiandien, ir po metų (FOTO)
- Efektyviai riebalus deginantis kefyro kokteilis
- Pelėsis ne tik dergia sienas, jis pavojingas ir sveikatai
- Varškės pyragas „Angelo ašaros“

Naudojau:

šparagines pupeles;
cukrų, actą, druską, vandenį.

Kaip gaminti

* Nupjaustome šparaginių pupelių galiukus ir jas apverdame su truputėliu druskos bei perliejame šaltu vandeniu. Viriau iki 10min, nes dievinu, kai jos būna traškios.

* Marinatui ingredientus imu pagal savo skonį. Į nuplikintus karštu vandeniu stiklainiukus klojame pupeles ir užpilame karštu marinatu.

* Stiklainius apverčiame aukštyn kojomis ir paliekame atvėsti. Rūgštelė ir pupelių traškumas tarpusavyje itin dera. Jau vieno litriuko nebeliko.

oditele.blogspot.com nuotr.

oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis