Marinuotos cukinijos

Marinatas saldžiarūgštis. Juo marinuoju visas daržoves nekeisdama proporcijų, nes atradau sau idealias. Tikiuosi, kad patiks ir Jums!

Šių dienų populiariausi:
- Audrey Hepburn – stiliaus ikona, patyrusi badą ir 5 persileidimus
- Horoskopas 08.28-09.04: kas teiks gerų emocijų
- Moteriškų lytinių ligų šaltinis - kasdieną naudojami produktai
- Vestuvių planuotoja: nežinau, ar pati norėčiau vestuvių: visko prisižiūriu
- Moliūgų keksas iš ruginių miltų (be kiaušinių)

Reikės:

cukinijų,
česnako,
pipirų žirnelių,
krapų,
kalendros grūdelių,
raudonosios paprikos (nebūtina),
lauro lapelių.

Marinatui:

600 ml. vandens,
1,5 v.š. druskos,
180 gr. cukraus,
150 ml. actо 9 %.

Kaip gaminti

* Cukinijas supjaustome griežinėliais arba pailgomis skiltelėmis. Į sterilius stiklainius įmetame lauro lapelį, krapo žiedyną, pipirų žirnelių, mažais gabaliukais pjaustytos paprikos, kalendros, česnako skiltelę. Sudedame cukinijas.

* Į vandenį beriame cukrų, druską, užviriname. Supilame actą, kelias minutes paverdame. Užpilame marinatą ant cukinijų. Palaikome 10 min. Nupilame atgal į puodą, vėl užviriname, užpilame ant cukinijų ir sandariai užsukame. Stiklainius apverčiame ir šiltai užklojame, kol atvės. Skanaus!

aj-receptai.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis