Grūdėtosios varškės apkepas su obuoliais

Paskutiniu metu man ypač pradėjo patikti grūdėtoji varškė, tai kai pamačiau vienoje knygoje varškės apkepą su bananais ir kuskusu, tikrai žinojau, kad išbandysiu. Tik kepiau su obuoliais - skanu.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Kaip turi elgtis moteris su vyru, kad jis nesidairytų į kitas ir mylėtų tik ją?
- Garsaus aktoriaus sūnus A. Bagdzevičius leidžia laiką prie puodų
- Pigiausias lieknėjimo būdas
- Garsi trenerė atskleidė 7 taisykles, kurių privalu laikytis norint turėti gražų kūną
- Bulvių ir grybų apkepas

4 asmenims reikia:

400 g gūdėtosios varškės,
2 kiaušinių,
1 v.š. cukraus,
1 a.š. vanilinio cukraus,
1 a.š. kepimo miltelių,
1/2 st. manų kruopų (galite pakeisti kuskusu, virtais ryžiais),
4 obuolių,
1 a.š. cinamono,
3 v.š. curkaus,
sviesto kepimo formai,
cukraus pudros.

Gaminame:

* Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių Celcijaus. Kepimo formą ištepkite sviestu.

* Obuolius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, apibarstykite 3 v.š. cukraus ir cinamonu. Obuolius sudėkite į kepimo formą.

* Varškę sumaišykite su 1 v.š. cukraus, kepimo milteliais, bei kiaušiniais, tada supilkite manų kruopas ir išmaišykite. Leiskite pastovėti apie 10 min. Sudėkite ant obuolių ir išlyginkite.

* Kepkite orkaitėje apie 25-30 min. Iškepus apibarstykite cukraus pudra. Valgykite šiltą. Galite pateikti su grietine. Skanaus!

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis