Italų žvaigždė A. Carrisi: po skyrybų ilgai negalėjau atsigauti

Reportažas - tiesiai iš Italijos.

Info šou „VIRAL‘as“ TV3 žiūrovams pasakos ne tik apie Lietuvos, bet ir apie užsienio žvaigždes.

„VIRAL‘o“ žurnalistų komanda išvyko į saulėtą Italiją, į prabanga tviskančius superžvaigždės Albano Carrisi namus ir pakalbino jį apie tai, kas visiems labai įdomu sužinoti apie superžvaigždę – apie meilę ir pinigus. Įdomu tai, kad ruošdamasis TV3 info šou komandos vizitui jis net atšaukė savo koncertą.

Dar šiemet Lietuvoje koncertuosiantis populiarus dainininkas prabilo ne tik apie sėkmę, bet ir apie jausmus. Su jais, kaip paaiškėjo, ne visuomet lengva susitvarkyti.

A. Carrisi beveik trisdešimt metų dainavo su buvusia žmona Romina Power. Laidos herojus pasakojo, kad jam buvo sunku patikėti, kai romantiška pasaka pasibaigė.

TV3
„Žinote, ji yra amerikietė, ir amerikiečiams žodis „skyrybos“ yra norma. Man tai buvo tikrai keista. Senais laikais visą laiką, dieną ir naktį, stovėdavai šalia savo moters, tavo vaikų motinos, tai buvo puikus jausmas. Bet dabar, aš manau, gyvenimas yra geresnis ir man, ir jai“, – info šou „VIRAL‘as“ atviraus Italijos popscenos žvaigždė.

Po skyrybų Italijos ir Amerikos spauda ėmė rašyti, kad tikroji poros skyrybų priežastis – dukra Ylenia Carrisi. 1994 metais ji lankydamasi Naujajame Orleane dingo. Ir tik pernai dainininkas nusprendė padėti tašką istorijoje – oficialiai paskelbė dukrą mirusia. O buvusioji jo žmona R. Power tokio taško gal nepadės niekada.

TV3
Tiesa, 71-erių metų dainininko širdis iš meilės suspurdėjo ir antrą kartą. Šįsyk trisdešimčia metų jaunesnei pramogų pasaulio merginai Loredanai Lecciso. Tačiau prieš žurnalistų kameras dainininkas prisipažino: nors jie ir augina 2 atžalas, vestuvių nebus niekada.

„Mums to nereikia. Aš manau, svarbiausia būti susituokusiam galvoje. Kam dar reikalingas popierius?“ – retoriškai žurnalistės klausė jis.

Pirmadienį TV3 info šou „VIRAL‘as“ A. Carrisi pasakos ne tik apie meilę, bet ir apie savo nesuskaičiuojamus turtus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis