Venera Mergelėje. Kylančius jausmus gali atšaldyti ir menkiausia smulkmena

Venera Mergelės Zodiako ženklu keliaus nuo rugsėjo 05 d. iki 30 d.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Organizmą valanti arbata ir -5 kg per 3 dienas
- Antroji Stalino žmona – nusižudė ar buvo nužudyta? (FOTO)
- J. Morkūnas: 3 dalykai, kurių reikia, kad renginys būtų geras
- Horoskopas 09.04-11: dėmesys – darbui, bet nevalia užmiršti ir romantikos
- Baltojo šokolado tinginys

Venera Mergelėje ženkliai susilpnina meilės liepsną. Vietoj aistros įsivyrauja blaivus mąstymas ir santūrumas. Tokiu metu žmonės linkę viską analizuoti ir pasverti. Iš vienos pusės tai skurdina jausmus, bet iš kitos – apsaugo mus nuo klaidų pasirenkant partnerį.

Dėl tokiu metu vyraujančio padidinto dėmesio detalėms, net mažiausia smulkmena, dažnai net nesuvokiama protu, gali atšaldyti kylančius jausmus. Kita vertus, perdėtas kritiškumas gali būti nukreiptas ir į patį save, pavyzdžiui, žmogus, norėdamas susipažinti ar priimti kito dėmesį, gali pradėti abejoti savo patrauklumu. Tad reikėtų būti atkakliam ir apsišarvuoti kantrybe.

Jausmai gali gimti kažką bendrai veikiant, dirbant arba padedant kitam. Tokiu metu žvelgiame į savo kolegą naujomis akimis - jame galime atrasti įdomų vyrą/moterį.

Venera Mergelėje ne vien nurodo, kad partneris gali būti priekabus, išrankus ir reiklus, bet ir patikimas, rūpestingas bei pareigingas.

Tokiu metu Venera skatina ypatingai pasirūpinti mūsų kūnu, jo sveikatingumu, nuteikia sistemingam, kruopščiam darbui gludinant kūną, figūros linijas. Šis laikas palankiausias pradėti sportuoti, mankštintis.

Venera mėgsta sielos, jausmų ir kūno harmoniją, jai nepriimtina agresija, įtampa, nervingumas.

Tad ten, kur vyrauja rami, graži, aplinka, šiltas bendravimas su bendraminčiais, kur atidus dėmesys jums ir jūsų problemoms, ten sulauksite žymiai geresnių rezultatų.

Astrologė Rima Gustytė
„iPhone“; „Android“.
Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis