Šią savaitę - ir palankios dienos, ir nemalonūs pokyčiai

Kurią dieną vengti konfliktų su valdžia, o kuri diena tinkama ir sutartims pasirašinėti, ir naują verslą pradėti.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Skyrybos privertė mane išvykti į Kiprą, kurio nebenoriu palikti
- Akmenys pagal zodiako ženklą
- Per alkoholio, bado ir meilės duobes - į teatro olimpą
- Šaltalankis - ir lytiniam aktyvumui gerinti
- Pyragas „Spragtukas“ - su šokoladu ir riešutais

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

2014 09 08 Pirmadienis

Greitų, netikėtų ir nemalonių pokyčių diena. Tai pernelyg didelio ambicingumo ir kitų žmonių nuomonių paisymo, taip pat konfidencialios informacijos atskleidimo pasekmės. Gali kilti konfliktų su valdžia. Šiandien mūsų instinktai labai stiprūs, o savikontrolė susilpnėjusi, todėl mes linkę pridaryti kvailysčių. Atrodo, kad mes visagaliai ir galime įtakoti, įsakinėti kitiems žmonėms. Reikia drausminti save ir savo norus. Šiandien gali skaudėti širdį. Šiandien nepalanku pradėti statybos darbus.

2014 09 09 Antradienis

Labai palanki diena. Galima pasirašinėti sutartis, pradėti naują verslą, pirkti nekilnojamąjį turtą ir vertingus daiktus. Galima daryti pakeitimus namuose, taikant fengšui vandens formules. Tinka pradėti eiti naujas pareigas, pradėti mokytis. Palanki bet kuri aktyvi veikla, nukreipta į ateitį, idėjų įgyvendinimui. Diena palanki vestuvėms. Pasistenkime būti harmoningi ir išlaikyti pusiausvyrą. Jeigu Jus kas nors įžeidė ar nuskriaudė, atleiskite savo namiškiams ar bendradarbiams už nekorektišką elgesį ir jokiu būdu nemoralizuokite jiems.

2014 09 10 Trečiadienis

Šiandien neverta pradėti jokių naujų darbų. Galima užbaigti tai, kas buvo pradėta, susiplanuoti darbus ateičiai. Nepalanki komercinė ir bet kokia kita aktyvi veikla, kelionės, naujos prekyvietes atidarymas, statybos darbų pradžia. Šiandien nepalanku lankytis pas gydytojus ir operuotis.

2014 09 11 Ketvirtadienis

Labai palanki diena naujų darbų pradžiai, naujam bendradarbiavimui verslo srityje. Ši diena suteikia galimybę kopti karjeros laiptais, palanki materialinei gerovei. Diena tinkama statybos verslui, bet nepalanki griauti senus pastatus. Šiandien nerekomenduojama nuimti pinigus nuo sąskaitos, nepalankūs su praeitimi susiję darbai. Tačiau galimi malonūs įvykiai – galite gauti tai, ko senai troškote, arba gali nusišypsoti sėkmė. Diena palanki vyno ir naftos prekeiviams. Žmogus, gimęs šią dieną, nelabai rūpinasi savo gyvenimu, bet yra gabus, geraširdis, gerbiamas, jį lydi sėkmė ir turi daug draugų.

2014 09 12 Penktadienis

Diena palanki namo valyti ir atsikratyti kažko seno ir nereikalingo. Išsivalykime ne tik palanges nuo musių, bet ir savo mintis nuo „tarakonų“. Tai liečia ir santykius- tiek šeimoje, tiek darbe. Palanku apsilankyti pas odontologą, jeigu reikia traukti dantį. Nepalanki diena įsidarbinimui, taip pat netinkama bet kokiai aktyviai veiklai ir svarbiems reikalams, sutarčių pasirašymui. Nepirkime šiandien naminių gyvūnėlių – šuniukų, kačiukų. Diena netinka vestuvėms, sužadėtuvėms.

2014 09 13 Šeštadienis

Gera diena namų ir asmeniniams reikalams. Palanku pradėti mokslus. Šiandien labai lengva priimti tinkama sprendimą, atsikratyti visokių abejonių ir tobulėti. Diena netinka vestuvėms, sutarčių pasirašymui, naujoms pareigoms eiti. Nerekomenduojama ir visuomeninė veikla. Neverta imti kreditų ir pradėti teismines bylas. Šiandien galima pamesti dokumentus arba pinigus, gali kilti nemalonumų keliaujant.

2014 09 14 Sekmadienis

Dar viena diena, kai atrodo, kad viskas ne taip. Neplanuokite svarbių reikalų ir ilgalaikių darbų. Darbai ir projektai, pradėti šią dieną, bus nesėkmingi. Galimos klaidos, trikdžiai, gali kilti ginčų, problemų su kita lytimi, išdavystės. Neverta aiškintis santykių. Šiandien labai lengva susižaloti, susirgti. Reikia būti doram netgi smulkmenose, bet kokie negatyvūs veiksmai turės įtakos jūsų autoritetui. Šią dieną geriausiai skirti poilsiui.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis