Sultingos kiaulienos kaselės

Labai sultingi minkšti kepsniukai.

Populiariausi straipsniai:
- 7 šukuosenos, kurios sendina, kai jums - per 40 metų
- Įdomių atostogų Sicilijoje organizatorė: nesu meilės emigrantė
- Mokslininkai nustatė, su kokiomis moterimis vyrai nesiskiria
- Mėnulio kalendorius – kada tinkamiausias metas persodinti augalus rugsėjį
- Migdolų ir obuolių pyragas

Paskutiniu metu dažnai kažką užsiveikiu ir valgyt gaminu paskutinę minutę. Šį kartą po ranka turėjau kiaulienos išpjovą ir greit masčiau, ką iš jos pagaminti.

Nebuvo laiko ilgam marinavimui, tai greituoju būdu panaudojau "SantaMaria" česnakinį greito veikimo marinatą (nuodėmingi jie, matyt, kad veikia greit, bet ir skanūs, todėl kartais galima nusidėti).

Viskas vyko labai paprastai.

* Kiaulienos išpjovas nuploviau ir nusausinau. Perpjoviau išilgai į tris dalis, palikdama galiuką neįpjautą (kad būtų galima supinti kasą).

* Ištryniau marinatu ir palikau valandėlei. Po valandėlės supyniau kasas ir galiuką persmeigiau mediniu pagaliuku, kad neiššipintų.

* Įkaitinau keptuvę, įpyliau šlakelį alyvuogių aliejaus ir kepiau iš abiejų pusių, kol gražiai parudavo ir iškepė.

P.S. jei savaitgalį, kaip žada, grįš vasara, būtų labai skanu juos kepti lauke ant žarijų.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis