Druska – apsauga nuo pykčio ir juodosios magijos

(3)

Čia rasite atsakymą, kodėl pikti žmonės nemėgsta druskos ir kaip ji padeda apsisaugoti nuo blogo linkinčių akių.

Druska atstato prarastas jėgas, užgydo ertmes astraliniame kūne. O pikti žmonės, ypač tie, kurie padarė nuodėmę nužiūrėdami ar pikto linkėdami, nemėgsta druskos. Ne veltui mūsų protėviai, norėdami apsisaugoti, į kelionę įsidėdavo druskos. Negerose vietose berdavo druskos per petį, kad nepakenktų piktos jėgos. Druską naudodavo ir magiškoms apeigoms – balti kristalai sugražindavo laimę, nuimdavo nuo žmogaus piktus burtus.


Kaip apsisaugoti su druska?


1 receptas. Mūsų protėviai pastebėjo, kad lengviausia nužiūrėti žmogų, kai jis įsitraukęs į pokalbį ir nekreipia dėmesio, kas vyksta aplink. Čia pavyduolis jus ir nužiūri, nukreipęs dėmesį meilikaujamu pokalbiu. Kad taip nenutiktų, senovėje druską laikydavo ant stalo atviroje druskinėje. Druska neutralizuoja neigiamą energiją, saugo nuo nužiūrėjimo. O pikti linkėjimai per požeminį pasaulį grįžta tam, kas juos siuntė.


2 receptas. Norint išsiaiškinti, ar namuose nėra piktosios dvasios arba iš karto ją išvaryti, tarp 11 ir 12 val. (dieną) paimkite švarią metalinę keptuvę (tefloninę ar emaliuotą sugadinsite), užkaiskite ant kaitrios viryklės ir užberkite ploną sluoksnį druskos. Druską reikia kaitinti nuo vienos iki trijų valandų. Jeigu namuose yra nešvarios energijos, druskoje atsiras tamsių dėmių. Kai piktoji dvasia palieka namus, druska pašviesėja. Patariama pereiti su karšta keptuve po visus kambarius, kad apvalytumėte energiją. Mieste tokį „valymą“ su druska geriausia atlikti kas savaitę.


3 receptas. Jei jūsų namai užkeikti, atlikite ritualą su druska – druska įspės, ar yra prakeikimas, traškėdama ir garsiais „šūviais“.


Shutterstock nuotr.


4 receptas. Druska dar ir gydo – saugo nuo baisių sapnų ir nemigos. Jei jūsų zodiako ženklas Vėžys, Skorpionas, Žuvys, Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis, vandenyje ištirpinkite tris žiupsnelius druskos, nakčiai pastatykite vieną indą su tirpalu galvūgalyje, kitą – kojūgalyje. Gimusiems po Avino, Jaučio, Liūto, Mergelės, Šaulio ar Ožiaragio ženklu reikia pastatyti galvūgalyje ir kojūgalyje po lėkštelę su sausa druska. Ryte druską ar sūrų vandenį reikia išpilti į tualetą. Padarykite šią procedūrą tris naktis iš eilės, tada miegosite giliai.


5 receptas. Na o sūdydami maistą, ypač sriubas ir padažus, stenkitės kalbėti ir galvoti tik apie gerus dalykus – atsiminkite, kad jūsų palinkėjimai įsirašo į patiekalo aurą. Pikti žodžiai gali sutrikdyti skrandžio veiklą. Geriausia, jei šeimininkė, sūdydama maistą, sukabėtų „Tėve mūsų“. Tai padeda išsaugoti kūno ir sielos sveikatą.


Įtampa, stresas virsta pasąmoningais kūno stereotipais, kenkiančiais mūsų emocinei sveikatai, nes silpnina energiją, riboja. Tačiau su energetinėmis apsaugomis žmogus gali veiksmingiau įveikti gyvenimiškus sunkumus, o kai jo energijos lygis aukštas, praeina depresija, grįžta gyvenimo džiaugsmas, pagerėja emocinė savijauta.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis