Kokias rankines rinktis šį rudenį (FOTO)

Natūralu, jog su rudenėjančia gamta keičiasi spalvos: vasarą vyravusius pastelinius atspalvius teks atidėti kitam sezonui, šį dominuos sodrūs ir tamsūs. Keičiasi ir aksesuarų medžiagos, į madą grįžta žvilgi lakuota ir faktūriška oda.

Verta įsigyti klasikinio stiliaus rankinę, kuri derėtų prie įvairių aprangos variantų. Nors patys madingiausi mažučiai lagaminėliai, vidutinio dydžio ar didesnė rankinė – taip pat šaunus pasirinkimas. Atkreipkite dėmesį į jos dizainą, šįmet pirmauja paprastumas ir lakoniškas stilius.

Rankinės iš salono "Verus", VCUP, gamintojo nuotr.

Dažnai moterys ieško juodų ar rudų rankinių, tokios ilgiau nepabosta, jas lengva derinti prie skirtingų drabužių, avalynės. Tačiau šį rudenį dizaineriai siūlo nusiteikti žaismingiau ir įsigyti sodrios spalvos rankinę: tamsiai mėlyną, smaragdų žalumo, tamsiai raudoną, burgundiško vyno ar baklažanų atspalvio.

Rankinės iš salono "Verus", VCUP, gamintojo nuotr.

Toms, kurios vis dėlto ieško neutralių spalvų, įtiks rudų atspalvių gama: smėlio, plytų, pilkšvai rusva ir gelsva, tamsi oranžinė, raudonai ruda.

Rankinės iš salono "Verus", VCUP, gamintojo nuotr.

Jei vasarą dairėmės perforuotos ar lazeriu karpytos odos aksesuarų, rudenį stabtelsime prie lakuotų, faktūriškų ir egzotiškų odų. Lakuoti paviršiai ypač tiks vertinančioms klasikinį stilių ir norinčioms įvaizdžiui suteikti prabangos. Žvilgios odos bateliai ar rankinė tiks ir prie dalykinės, ir prie laisvalaikio aprangos.

Rankinės ir bateliai iš salono "Verus", VCUP, gamintojo nuotr.

Įprasta manyti, kad egzotiškos odos gali įvaizdį suvulgarinti, tačiau tik ne šį sezoną. Rudenį krokodilų ir gyvačių odos imitacija yra vienas madingiausių efektų. Tokia rankinė jūsų stiliui suteiks išskirtinumo ir jo nenupigins, nebent išsirinksite detalėmis perkrautą aksesuarą. Jei ketinate įsigyti egzotiškos odos rankinę, atkreipkite dėmesį į jos formą, dekorą – kuo paprasčiau, tuo geriau.

Rankinės iš salono "Verus", VCUP, gamintojo nuotr.

Pasiruoškite stilingam rudeniui kartu su prekybos centru VCUP. Čia rasite naujausias rudens ir žiemos kolekcijas, kuriose gausu madingų drabužių bei aksesuarų.

Užsakymo nr.: PT_65776070

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis