Bjauriausi visų 12 Zodiako ženklų bruožai

Šį kartą siūlome priešingą horoskopą: sužinokite ne tai, ką turite geriausio, o... bjauriausio. Antihoroskopas 12 Zodiako ženklų.

Skaitomiausi straipsniai:
- Jacqueline Kennedy – JAV prezidento žmona, miegojusi su abiem jo broliais
- Įvyniojimai lieknina - iki -10 cm nuo liemens ir klubų
- 8 daiktai iš naujausios „Burberry“ kolekcijos, kurių geidžiame jau dabar
- Kaip teisingai ir sveikai atsikratyti antsvorio, pataria svorio reguliavimo specialistas
- Skani ir pikantiška cukinijų mišrainė žiemai

Avinas

Primityvus – karingas ir beatodairiškas. Dažnai bukas protu, ir reikia didelių pastangų, kad ko nors išmoktų. Jei tik sugebėtų, visada stengtųsi pakišti kiaulę. Vulgarus, šiurkštus, mėgsta alų ir riebius juokus. Šeimoje reikia jį laikyti atokiai nuo pinigų – sumaišo savus su svetimais, o grąžinti nenori. Draugijoje – nuobodybė, valandomis gali kartoti įvardį „aš“. Būdamas geresnės formos, sukelia sumaištį ar net muštynes.

Jautis

Šykštuolis, pataikūnas, skundikas. Būdamas veidmainis, vaidina altruistą (moterys – kankines), niekina kitus. Mėgsta turtą – kaupia jį be atodairos ir dažniausiai slapta. Egocentrikas su sadizmo požymiais: terorizuoja šeimą nuo mažiausio iki vyriausio, nors pažiūrėjus į jį atrodo švelnus ir malonus. Niekuo nepasitiki. Naudojasi visomis galimomis privilegijomis. Skaito nedaug, nors apie viską turi išankstinę nuomonę.

Dvyniai

Amžinas kūdikis – ir intelektu, ir jausmais. Viena, ką iš tiesų mėgsta, – pakalbėti apie nieką ir dar lošti loterijoje. Didelis plepys. Dažnai tampa aktoriumi arba rašytoju, nes mėgsta riesti įvairias istorijas. Nuomones keičia dažniau negu drabužius, neturi jokių įsitikinimų. Neištveria nė mažiausių pastangų – nei protinių, nei fizinių. Mėgsta vaišinti svečius, tačiau dažniausiai arbata su džiūvėsėliais.

Vėžys

Nevykėlis. Įsimylėjęs save konservatorius ir oportunistas. Niekas neįstengs palaužti jo įsitikinimų bet kurioje srityje. Iš baimės kartais puola pirmas. Su malonumu apjuodina visus ir viską. Vaizduodamas tolerantišką, vadovaujasi tik savo simpatijomis ir antipatijomis. Vertina ir mėgsta patogumus bei šventą ramybę. Kasdieniai rūpesčiai jam kelia pasibjaurėjimą, todėl nepastebimai juos užkrauna ant artimųjų pečių.

Liūtas

Nuo ankstyvos jaunystės linkęs girtauti ir ištvirkauti. Šiaip jau labai tingus. Jo nepagrįstas pasipūtimas visiems gali apnuodyti gyvenimą, o rajumas ištuštinti kišenes. Tačiau polinkio tukti neturi. Mėgsta, kad gyvenimas suktųsi aplink jį, kartais, sukandęs dantis, mokosi ir dirba, tačiau tik tam, kad imponuotų. Niekuo nepagrįstas pasitikėjimas savo didybe, verte ir neklaidingumu. Liūtas labiausiai trokšta išsiskirti iš kitų.

Mergelė

Dramblio žavesys, triušio sumanumas, ir dar – niurzglė ir šykštuolė. Mergelės pedantiškumas daro ją tiesiog nepakenčiamą šeimoje ir darbe. Niekada neimprovizuoja. Viską šaltai apskaičiuoja, tai, ką kalba ir daro, – sunku, solidu, nuobodu.

Svarstyklės

Jei gimėte po Svarstyklių ženklu, jums tikrai nepasisekė. Dvi kairės rankos, buka klausa ir regėjimas, humoro ir ambicijų darbe – nė padujų. Svarstyklės neturi pinigų ir joms nesiseka meilėje. Nesiseka ir namie, darbe, jos nesugeba uždirbti, imponuoti, sublizgėti. Dažnai rašo šleikščius memuarus.

Skorpionas

Jis – pavojingas. Pavydi, apkalba, intriguoja iš malonumo naikinti. Nepaisydamas priemonių, kuria apie save gerą nuomonę, kad paskui užpultų iš pasalų. Karjeros laiptais kopia per kitų galvas. Jei Skorpionas sako, kad vertina tavo draugystę, būk tikras, kad prieš valandą įskundė tave viršininkui. Demoniškai inteligentiškas, psichopatiškai agresyvus, visko pavydi.

Šaulys

Atkakli ir darbšti skruzdėlytė, taikanti mažų žingsnelių ir taiklaus šūvio metodą – pranašumas be efektų. Nuo vaikystės randa pasitenkinimą vadinamojo dugno draugijoje. Agresyvus optimistas, auklėjimo antitalentas. Senatvėje rašo atsiminimus – išgalvotus nuo pirmo iki paskutinio žodžio.

Ožiaragis

Namie – žandaras, darbe – tironas. Zyzia ir kabinėjasi prie smulkmenų. Jį sutramdo tik fizinis arba psichinis pranašumas. Intelektas primityvus, pats – be polėkių. Kerštingas, nepamiršta nuoskaudų ir niekada neatleidžia. Retas didybės manijos ir nepilnavertiškumo kompleksų derinys. Pripažįsta hierarchiją ir jos paiso. Ši jam suteikia tvirtą pagrindą ir saugumo jausmą.

Vandenis

Niekada negrąžina pasiskolintų pinigų, apkalba artimuosius ir skleidžia nepagrįstus šmeižtus. Valgo prastai ir leidžia atostogas kokiame nors užkampyje, tačiau tik todėl, kad yra baisiai šykštus ir to gėdijasi. Stengiasi misti tėvų, sutuoktinio ar vaikų sąskaita.

Žuvys

Apsimelavusios tiek, kad pačios nebesuvokia, kas tiesa, o kas – melas. Prieštarauja sau, meluoja kitiems, sukasi be perstojo, bet neturi iš to naudos, elgiasi taip tarsi žaisdamos. Žuvų ženklo atstovais galima labiausiai manipuliuoti. Linkę į fanatizmą, lengvai tampa stipresniųjų įrankiu.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis