Ypatingai geros naujienos spaliui

Venera nuo rugsėjo 29 d. iki spalio 23 d. keliauja Svarstyklių zodiako ženklu.

Šių dienų skaitomiausi:
- Įžymybės, kurios pakeitė šukuosenas, ir tai joms tiko
- Imbiero arbata – geriausias gėrimas norinčioms sulieknėti
- Šešios sveiko gyvenimo taisyklės pagal gydytoją
- Astrologė Rima: atverkime sekso paslaptis
- Makaronų apkepas su keptomis daržovėmis

Tokio tranzito metu nutyla karo triūbos, žmonės santykiuose ieško taikos ir harmonijos, sėda už derybų stalo ir stengiasi konfliktus spręsti taikiai.

Tampame labiau kantresni kitų jausmams ir poreikiams, geriau suprantame poelgių motyvus, todėl tokiu metu demonstruojame taikingumą, lengviau surandame kompromisą, esant nesutarimams ieškome bendrų sąlyčio taškų, siekiame išsaugoti gerus santykius.

Kyla noras bendrauti pirmiausia dvasiškai, stengiamasi suprasti pašnekovą. Tokiu metu labiausiai vertinamas jautrumas, subtilumas, taktiškumas, diplomatiškumas.

Galime sulaukti pasiūlymų bendradarbiavimui, sudaromos sąjungos, pasirašomos sutartys. Žmonės jaučia poreikį būti kartu su savo bendraminčiais, tad koncertų ir teatrų salėse žiūrovų trūkumo nebus.

Labai geras laikas prezentacijoms, visuomeniniams renginiams, susijusiems su aukštąja mada, menais, modelių bizniu. Žmonės labiau nei bet kada yra linkę leisti pinigus gražiems daiktams ir malonumams. Dėka sutuoktinio ar darbo partnerių galima sulaukti ir nemažų piniginių įplaukų.

Nauja pažintis tokiu laiku gali atverti galimybę puikiam dalykiniam bendradarbiavimui. Taip pat tai gali būti gera pradžia santykiams, kurie gali baigtis vedybomis, arba šie žmonės ateityje gali tapti gerais draugais.

Meilės santykiuose galima laukti gerų poslinkių, pvz.: pora gali nuspręsti sujungti savo likimus, tuoktis. Tai labai geras laikas sužadėtuvėms, vedyboms ar kitoms iškilmėms.

Santuoką, įteisintą šiuo metu, lydės harmonija ir taika.
Tad linkiu pasinaudoti šiuo puikiu laiku ir sujungti dvi mylinčias širdis vienam harmoningam plakimui!

Astrologė Rima Gustytė
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis