Šių dienų skaitomiausi:
- Įžymybės, kurios pakeitė šukuosenas, ir tai joms tiko
- Imbiero arbata – geriausias gėrimas norinčioms sulieknėti
- Šešios sveiko gyvenimo taisyklės pagal gydytoją
- Astrologė Rima: atverkime sekso paslaptis
- Makaronų apkepas su keptomis daržovėmis
Reikės:
120 g sviesto, arba margarino;
125 g juodojo šokolado;
120 g cukraus pudros;
150 g miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
mažo pakelio vanilinio cukraus;
1 v.š. nesaldintos kakavos miltelių;
2 didelių kiaušinių;
konservuotų nusausintų kriaušių.
Kaip gaminti
* Kriaušes supjaustome stambiomis skiltelėmis,
* Sviestą ištirpiname su šokoladu. Įmaišome cukraus pudrą, vanilinį cukrų, kakavą, miltus ir kepimo miltelius paeiliui. Įmušame kiaušinius ir plakame, kol gausime vientisą blizgią masę. Tešlą supilame į paruoštą kepimo formą. Ant viršaus išdėliojame kriaušes.
* Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 30-40 minučių.
Skanaus, Gabrielė.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!