Gimtadienyje garsenybės demonstravo ir makiažą helovynui

Ilgos, prabanga tviskančios dizainerio Liutauro Salasevičiaus suknelės, šventiniai ir teatralizuoti, profesionalių makiažo meistrų sukurti grimai bei studijos „Kristina” plaukų stilistų šukuosenos žinomas moteris pavertė tikromis deivėmis, kurias buvo sunku atpažinti.

Šių dienų populiariausi:
- Megztos mados tendencijos rudeniui ir žiemai (FOTO)
- 10 produktų, kurių turėtų būti kiekvienoje virtuvėje
- Ypatingai geros naujienos spaliui
- Krūties vėžio atsiradimui įtakos gali turėti net pasirinkta liemenėlė
- Šokoladinis kriaušių pyragas

Šitaip „Make Up For Ever“ atšventė 30 gimtadienį, tuo pačiu metu šventė vyko ir Paryžiuje. Tad neveltui nuo pat pirmųjų renginio akimirkų dainininkė Ingrida Kazlauskaitė paskleidė paryžietišką nuotaiką, atlikusi prancūzų ikonos Patricijos Kass kūrinį „Mademoiselle chante le blues”.

MUFE nuotr.

Vėliau skambėjo Kristinos Ivanovos ir grupės „Magnit“ AGNIT, Urtės Šilagalytės ir Natalijos Bunkės bei Katažinos Zvonkuvienės dainos.

MUFE nuotr.
MUFE nuotr.
MUFE nuotr.

Teatralizuoto šou metu net 20 modelių pristatė naujausias makiažo priemonių „Make Up For Ever“ tendencijas.

MUFE nuotr.
Ingą Stumbrienę profesionalūs makiažo meistrai pavertė tikra ledo karaliene, o šokėją Vytautą Mackonį su žmona Natalija - originalia, šiurpą keliančia vampyrų pora. Šitaip renginio organizatoriai priminė apie artėjantį Helovyną.
MUFE nuotr.
MUFE nuotr.
MUFE nuotr.

Specialiai „Make Up For Ever“ jubiliejaus proga iš Niujorko grįžo profesionalus modelis - Solveiga Mykolaitytė.

MUFE nuotr.

Šiuo metu „Mek Up For Ever“ prekės ženklo produktus visame pasaulyje naudoja ne tik profesionalūs makiažo meistrai, bet ir mėgėjai. Lietuvoje šią kosmetiką jau 12 metų mėgsta pramogų pasaulio atstovės - dainininkės, aktorės, šokėjos, televizijos laidų vedėjos.

Vakaro akimirkos:

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis