Savaitės prognozės: sužinokite, kas laukia

Kai kuriomis dienomis reikia būti labai atsargiems - itin lengva pridaryti klaidų.

Skaitomiausi straipsniai:
- Lietuvoje jau 2 metus gyvenanti jamaikietė: pirmas įspūdis
šokiravo

- Madingi rudens sezono aprangos ir makiažo akcentai (FOTO)
- Dizainerė, sukūrusi Lolitos įvaizdį
- 5 melo frazės, kurias ištaria VISOS moterys
- Mokslininkai: burokėlių sultys iki šiol buvo per menkai vertinamos
- Šermukšniai meduje

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

2014 10 06 Pirmadienis

Ši diena tinka santykių užmezgimui, bet taip pat galima lengvai ir neskausmingai nutraukti santykius. Palanku susitvarkyti namus, išmesti visus nereikalingus ir nebenaudojamus daiktus. Galima traukti dantis, bet gydymą geriau atidėti kitai dienai. Šiandien negalima būti pernelyg ambicingam, reikia klausyti kitų žmonių nuomonės, taip pat netyčia galima atskleisti konfidencialią informaciją, dėl to gali kilti konfliktas su valdžia. Pasekmės gali būti labai skaudžios. Gali tekti spręsti ir senas problemas, pasistenkite nesinervinti, o ramiai jas išspręsti.

2014 10 07 Antradienis

Palankus metas sutarčių pasirašymui, susitikimams, konferencijoms, dalykiniams susitikimams, statybų pradžiai, vestuvėms, persikėlimui į naują gyvenamąją vietą, kelionėms – visur lydės sėkmė. Palanku pradėti naują veiklą, priimti sprendimus, veikti. Šiandien netinka sodinti augalus, tvarkyti namus, geriau užsiimti svarbesniais reikalais. Nepalanku nutraukti ryšius, santykius.

2014 10 08 Trečiadienis

Diena netinka svarbiems reikalams ir projektų pradžiai, vestuvėms. Galimos klaidos, trikdžiai, strigs planai. Šiandien mums labai sunku save kontroliuoti, mūsų instinktai labai stiprūs ir labai lengva pridaryti klaidų. Šiandien lengva susižaloti, susirgti. Galimos problemos su kita lytimi, išdavystės, smurtas, daug apkalbų. Šiandien galima prašyti grąžinti senas skolas.

2014 10 09 Ketvirtadienis

Neverta spręsti skubių klausimų, neverta pirkti ir parduoti žemę, nekilnojamąjį turtą. Nepradėkite projekto, kurį reikia pabaigti nustatytą dieną, jūs nesuspėsite. Galima pradėti kovą su žalingais įpročiais. Ne pati geriausia diena sodo ir daržo darbams, neverta sodinti medelių. Tačiau šiandien gali įvykti kažkas malonaus - tai, ko ilgai laukė. Arba netikėtai pasiseks.

2014 10 10 Penktadienis

Nepalanki diena vestuvėms, taip pat nesėkminga diena bet kokių sutarčių pasirašymui. Visi veiksmai šiandien - tiesiog laiko eikvojimas, geriausia neplanuoti svarbių reikalų ir susilaikyti nuo aktyvios veiklos. Ši diena turi daug nekontroliuojamos energijos ir labai lengva padaryti tai, dėl ko vėliau bus gėda.

2014 10 11 Šeštadienis

Nei vestuvėms, nei sužadėtuvėms diena nebus palanki. Pasistenkite vengti ginčų, barnių, būkite kantrūs ir ramūs. Neverta šiandien užsiimti visuomenine veikla. Diena gera asmeniniams ir namų darbams, pabaigti tai, kas buvo pradėta. Ne pats geriausias laikas leisti pinigus. Viską, ką išgirsite šiandien apie save, – tiesa, neįsižieskite, o pagalvokite, kaip atsikratyti trūkumų. Pasistenkite objektyviai įvertinti save ir aplinkinius bei nepasiduokite apgaulei, blogoms mintims.

2014 10 12 Sekmadienis

Šiandien puiki diena nuvažiuoti pažvejoti, kiti darbai nebus sėkmingi. Venkite aktyvumo, pabūkite vieni, pagalvokite, paanalizuokite savo veiksmus ir mintis, atsisakykite melo, išdidumo ir fantazijų. Bukite atsargūs ir su naujomis idėjomis, ir su naujais pažįstamais. Neverta sudaryti jokių sutarčių ir susitarimų, nes yra tikimybė suvaržyti save neįvykdomais pažadais.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis